Αναζήτηση Φεστιβάλ

 • Νέα event
 • Όλα τα event
 • Κατηγορία event
 • Όλοι οι χώροι
 • Κατηγορία χώρων
 • Περιοχές

Το μεγάλο παζάρι της Πύρνας

Ειδος: Φεστιβάλ
Το μεγάλο παζάρι της Πύρνας

Το μεγάλο παζάρι της Πύρνας, γίνεται στην Κηφισιά κάθε δύο χρόνια, με σκοπό να στηρίξει τις κοινωφελείς δράσεις της Πύρνας.

Θα βρείτε

 1. Ρούχα, επώνυμα: βεστιαρίου, vintage, καθημερινά, βραδινά
 2. Αξεσουάρ: κοσμήματα, τσάντες, μαντήλια, υποδήματα, καπέλα, γραβάτες
 3. Είδη σπιτιού: σερβίτσια, διακοσμητικά, ασημικά, μικροέπιπλα
 4. Είδη παλαιοπωλείου αντίκες: χαλιά και συλλεκτικά είδη
 5. Μικρά έπιπλα: παλαιά και σύγχρονα
 6. Βιβλία: λογοτεχνία (ελληνικά & αγγλικά), ιστορικά, τέχνης, παιδικά
 7. Πίνακες: ζωγραφική, μεταξοτυπίες, αφίσες, γκραβούρες
 8. Παιδικά παιχνίδια, έπιπλα, ρούχα


Στο παζάρι της Πύρνας θα κάνετε έξυπνες και συμφέρουσες αγορές, θα κουβεντιάσετε με φίλους, θα απολαύσετε τον καφέ σας ή τον σπιτικό μεσημεριανό μπουφέ (κράτηση στο 2106230913, τιμή 18€/άτομο) ενώ παράλληλα θα στηρίξετε τις κοινωφελείς δράσεις της ΠΥΡΝΑΣ. 


Περισσότερες πληροφορίες για την ΠΥΡΝΑ

 

Η ΠΥΡΝΑ

Μη κερδοσκοπική πολιτιστική εταιρεία, που διανύει τον 24 χρόνο λειτουργίας της, με σκοπό τη δια βίου μάθηση, την προσωπική ανάπτυξη και τη δημιουργική ψυχαγωγία. Στη στέγη της, μια κηφισιώτικη μονοκατοικία με κήπο, στην οδό Κοκκιναρά 43, πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα ομιλίες, εργαστήρια, παρουσιάσεις βιβλίων, ξεναγήσεις για ενήλικες και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site μας www.pyrna.gr και στη σελίδα μας στο facebook (ΠΥΡΝΑ). Το νέο πρόγραμμα Οκτωβρίου 2019 – Ιανουαρίου 2020 θα κυκλοφορήσει και θα αναρτηθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ®

Η ΠΥΡΝΑ δημιούργησε το 2012 τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ®, που φέρνουν μικρές, κινητές, δανειστικές βιβλιοθήκες στις τάξεις των δημόσιων δημοτικών σχολείων. Φέτος τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® ταξιδεύουν, με 180 βαλίτσες και 4.700 βιβλία, σε 1.000 περίπου σχολικές τάξεις ανά την Ελλάδα. Με τη συνεργασία της ΑΘΗΝΑ 2018 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΒΙΒΛΙΟΥ επεκτάθηκαν και στους 72 παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων. Τον Απρίλιο του 2015, τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® βραβεύτηκαν από τον Κύκλο Παιδικού Βιβλίου ως το καλύτερο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας για παιδιά! Το πρόγραμμα στηρίζεται από χορηγίες ιδρυμάτων, εταιρειών και ιδιωτών. Περισσότερα στο www.vivliaserodes.gr και στο facebook.

ΟΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Με την πεποίθηση ότι όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση, τη δημιουργική ψυχαγωγία, το παιχνίδι και τη χαρά της μάθησης, η ΠΥΡΝΑ, με ομάδα εφήβων μαθητών-εθελοντών, έχει μέχρι σήμερα εξοπλίσει τέσσερα νηπιαγωγεία σε Δομές Προσφύγων και ένα στη Μάνδρα Αττικής και συνεχίζει να τα στηρίζει. Επιπλέον, μέσα από εθελοντική εργασία και οργανωμένα παιχνίδια σε Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων, φέρνει σε επαφή με τα προσφυγόπαιδα  Έλληνες μαθητές και μαθήτριες αθηναϊκών σχολείων.

Που συμβαινει

Πύρνα
Από 29/09 έως 29/09
10:30-17:30
Είσοδος ελεύθερη
Πύρνα
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5