Πολιτικη & Οικονομια

Ζουν ανάμεσά μας: Ο ακρωτηριασμός αντίδοτο στη σαρκική επιθυμία

Οι συμβουλές του πατέρα Σάββα του Αγιορείτη είναι μια τρίλεπτη bdsm ονείρωξη που θα βοηθήσει τον μέσο ορθόδοξο να κερδίσει μια θέση στον Παράδεισο

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
πατέρας Σάββας ο Αγιορείτης

Ο Μάνος Βουλαρίνος σχολιάζει τo βίντεο στο youtube κανάλι του πατέρα Σάββα του Αγιορείτη με το οποίο προτείνει τον ακρωτηριασμό ως αντίδοτο στη σαρκική επιθυμία

Παλιότερα το μόνο μέρος που μπορούσες να συναντήσεις ακραίες μορφές, ανθρώπους που δεν θα πίστευες ότι υπάρχουν, ήταν ο στρατός. Μόνο στη διάρκεια της θητείας έβλεπες και άκουγες συμπολίτες που, αν ήταν χαρακτήρες σε σίριαλ, θα σου φαίνονταν υπερβολικοί. Τώρα πια το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια βόλτα στα μέσα κοινωνικής εκτόνωσης.

Σε μια τέτοια βόλτα έπεσα πάνω στον πατέρα Σάββα τον Αγιορείτη (τον οποίο δεν πρέπει να συγχέετε με τον πατέρα Σάββα Αχιλλέως, την τιτάνια μορφή της ορθοδοξίας που αποκάλυψε ότι ο Furby έχει μέσα του τον σατανά). Ο πατέρας Σάββας ο Αγιορείτης έχει μια σειρά από βίντεο στα οποία δίνει συμβουλές σωτηρίας στους πιστούς, δηλαδή tips για να μην πάνε κουβά στη μετά τον θάνατο ζωή.

Δεν τα έχω δει όλα (ακόμα), αλλά από όσα έχω δει κανένα δεν ξεπερνάει το βίντεο με τον οποίο τον γνώρισα (στο κανάλι Macau Gr) και στο οποίο συμβουλεύει για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο πιστός να υπερνικήσει τη σαρκική επιθυμία. Οι συμβουλές του πατέρα είναι μια τρίλεπτη bdsm ονείρωξη με ακρωτηριασμούς φτέρνας, κύλισμα σε αγκάθια και άλλες χριστιανικές δραστηριότητες που θα βοηθήσουν τον μέσο ορθόδοξο να κερδίσει μια θέση στον Παράδεισο. Και μπράβο του.

Ο ακρωτηριασμός ως αντίδοτο στη σαρκική επιθυμία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ