- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Επιστρέφει στη Χαριλάου Τρικούπη το ΠΑΣΟΚ;
35.000 ευρώ το μήνα του στοιχίζει η Ιπποκράτους
Τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ δεν του επιτρέπουν πλέον να διατηρεί τα γραφεία του στην Ιπποκράτους καθώς το ενοίκιο στο κτήριο είναι αρκετά υψηλό. Επιστρέφει λοιπόν στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ οι υπάλληλοί του εντάσσονται σε καθεστώς μερικής απασχόλησης, 2-3 ημέρες την εβδομάδα.
Ο γενικός διευθυντής του κόμματος κ. Νίκος Σαλαγιάννης είναι αποφασισμένος να προτείνει τη μετακόμιση των κεντρικών γραφείων στο παλιό ιστορικό του κτήριο, στον αριθμό 50 της Χαριλάου Τρικούπη, ώστε να περιοριστούν τα μηνιαία έξοδα ενοικίου, αφού σήμερα το κόμμα καταβάλλει με νέα συμφωνία 35.000 ευρώ, από 67.000, για τα γραφεία στην Ιπποκράτους, ενώ στη Χαριλάου Τρικούπη θα πληρώνει 5.000 από 11.500.
Για τη δραματική οικονομική κατάσταση την οποία αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σαλαγιάννης έχει ενημερώσει τόσο τον κ. Βενιζέλο όσο και τον νέο γραμματέα Νίκο Ανδρουλάκη και το ίδιο αναμένεται να κάνει τις επόμενες ημέρες στα συλλογικά όργανα ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις.