TV & Media

Podcast Κυριακές του Κόσμου, Παναγιώτου - Φραγκονικολόπουλος | Thessaloniki International Media Summer Academy

Η εμπειρία της συμμετοχής και το μέλλον της δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ όπως τα βίωσαν οι συμμετέχοντες στην 6η Διεθνή θερινή Ακαδημία Θεσσαλονίκης.

Στο νέο επεισόδιο του  podcast «Οι Κυριακές του Κόσμου» με τον Νίκο Παναγιώτου και τον Χρήστο Α. Φραγκονικολόπουλο  παρουσιάζουμε τη «Thessaloniki International Media Summer Academy 2022» με καλεσμένους κάποιους από τους τους Έλληνες συμμετέχοντες/ουσες: τη Σπυριδούλα Γραμματικού, την Αναστασία Μαρκέλλα Δανά, την Ιωάννα Γεωργία Εσκιάδη, την Αλεξάνδρα Ευαγγελοπούλου, την Αρετή Ζώ Κατσιβελάρη, τη Σπυριδούλα Μάρκου και τον Γιάννη Τριανταφυλλίδη. Συζητάμε για την εμπειρία της συμμετοχής, το μέλλον της δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ όπως τα βίωσαν στην 6η Διεθνή θερινή Ακαδημία Θεσσαλονίκης.

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η έδρα Jean Monet European Public Diplomacy διοργάνωσαν μεταξύ 15-22 Ιουλίου 2022 την 6η  Διεθνή Θερινή Ακαδημία «Thessaloniki International Media Summer Academy», με θεματικό αντικείμενο « New Trends in Global Media and Journalism».

Η έκτη διεθνής Θερινή Ακαδημία αποτελεί συνέχεια των εξαιρετικά επιτυχημένων περασμένων διοργανώσεων, συγκεντρώνοντας υψηλό ενδιαφέρον(40 άτομα) και συμμετοχές από 12 χώρες. Χαρακτηριστικό της απήχησης της Διεθνούς Θερινής Ακαδημίας  είναι το γεγονός ότι έχει διευρυνθεί με νέες διεθνείς συνεργασίες και συμμετοχές από πολύ σημαντικά πανεπιστήμια και οργανισμούς από όλο τον κόσμο, προβάλλοντας τη χώρα και το ΑΠΘ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δες τα όλα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ