- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνελήφθη ύποπτος για την επιστολή με δηλητήριο στον Ομπάμα
Ο Πολ Κέβιν Κέρτις από το Μισισιπή θεωρείται υπεύθυνος για τις αποστολές
Οι αμερικανικές αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο από το Μισισιπή, οποίος σχετίζεται με την επιστολή που εστάλη στον πρόεδρο Ομπάμα και η οποία περιείχε τη δηλητηριώδη ουσία ρικίνη, ανακοίνωσε το FBI. Το όνομα του υπόπτου είναι Πολ Κέβιν Κέρτις.
Όπως ανακοίνωσαν οι αμερικανικές διωκτικές αρχές, ο ύποπτος συνελήφθη στο σπίτι του στη πόλη Κόρινθο, του Μισισιπή. Σύμφωνα με το FBI ο Κέρτις «πιστεύεται ότι είναι υπεύθυνος για τις αποστολές τριών επιστολών μέσω των αμερικανικών ταχυδρομείων που περιείχαν τη θανατηφόρο ρικίνη». Οι επιστολές είχαν παραλήπτη εκτός από το Λευκό Οίκο και τον Αμερικανό γερουσιαστή και έναν επίσημο του τομέα δικαιοσύνης της πολιτείας του Μισισιπή, ανέφερε το FBI σε ανακοίνωση του. Η επιστολή προς τον Αμερικανό πρόεδρο αλλά και αυτή που εστάλη προς τον γερουσιαστή των Ρεπουμπλικάνων, Ρότζερ Ουίκερ, και εμπεριείχαν τη θανατηφόρο τοξίνη, έφεραν τα αρχικά «KC», σύμφωνα με επίσημο δελτίο του FBI, μεταδίδει το Ρόιτερς.
Και οι δυο επιστολές φέρουν σφραγίδα ταχυδρομείου από το Μέμφις του Τενεσί και έχουν ημερομηνία αποστολής την 8η Απριλίου. Όπως ανακοίνωσε το FBI η περιοχή από όπου ταχυδρομήθηκαν οι επιστολές, θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει ορισμένες γειτονικές περιοχές του βόρειου Μισισιπή, την πολιτεία από όπου προέρχεται ο γερουσιαστής Ουίκερ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για πρώτη φορά επιβάλλονται περιορισμοί και σε αλιευτικά προϊόντα
Η ατάκα του προέδρου των ΗΠΑ
Φρίκη για την αποκάλυψη του άγριου εγκλήματος
Το Sollos κυκλοφόρησε στην αγορά αλλά πολλοί καταναλωτές σοκαρίστηκαν με την τιμή
Οργή για τους παιδοβιαστές αδελφούς που συνελήφθησαν για την άγρια δολοφονία και τον βιασμό της 11χρονης
Πρωτοφανείς εξελίξεις στη Χάγη μετά το πόρισμα για τις καταγγελίες σε βάρος του
Αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις
Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν τη ζωή τους διαβάζοντας για τον κόσμο. Ο Σεζάριο Μελαντόνιο πέρασε τη δική του ζώντας μέσα στην Ιστορία
Πληροφορίες ότι το παιδί ήταν βαριά άρρωστο
Η στάση Τραμπ και το τηλεφώνημα στον Νετανιάχου
Προκάλεσε αναστάτωση με την απόφασή του να πάει στο γήπεδο των Νιου Γιορκ Νικς
Συγκλονίζει στην επιστολή του που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά τον θάνατό του
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η επίθεση σημειώθηκε σε κατοικημένη περιοχή στη Ζαπορίζια
Nεκροί οι δυο κυβερνήτες
Το ζήτημα αγγίζει ευρύτερες κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα
Σύμβολο των κινητοποιήσεων έχουν γίνει τα φλαμίνγκο που ζουν στον υγροβιότοπο
Xρεώνουν, όπως είναι λογικό, χιλιάδες δολάρια την ώρα
Νέο σοκ στη Γαλλία μία εβδομάδα μετά τον εντοπισμό της σορού της 11χρονης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.