Η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε ικανοποιημένη μετά την επικράτηση της επί της Νούρια Παρίθα Ντίας και μίλησε για τους στόχους της.

Απόλυτα ικανοποιημένη για την επικράτηση της επί της Νούρια Παρίθα Ντίας στο Λιντς της Αυστρίας εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη. Υπογράμμισε, δε, πως στόχος της είναι να μείνει μέχρι το τέλος του τουρνουά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ρωτήθηκε και απάντησε για το λόγο που πήγε στο δεύτερο σετ ξαφνικά στον πάγκο, τονίζοντας πως δεν είναι άρρωστη.

«Έπαιξα εξαιρετικά στο πρώτο σετ, σταθερή από τον πρώτο πόντο. Πέτυχα νωρίς το μπρέικ, μετά έκανα κι άλλο και αυτό βοήθησε. Σέρβιρα καλά σε όλο το ματς, αλλά έκανα μια κοιλιά στο δεύτερο σετ όταν ήμουν μπροστά με 6-5. Έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο, ήταν σταθερή, οπότε είμαι χαρούμενη που βρήκα λύσεις στο τέλος», είπε η Σάκκαρη.

Για το τι πρέπει να αλλάξει στο επόμενο ματς:

«Νομίζω ότι οι βάσεις μου ήταν καλές. Δεν έκανα πολλά πράγματα λάθος, ίσως θα μπορούσα να επέστρεφα λίγο καλύτερα. Ίσως να έπρεπε να ήμουν πιο θαρραλέα, πιο επιθετική και να έπαιρνα ρίσκα στις ευκαιρίες».

Για την αποχώρηση της ξαφνικά στο δεύτερο σετ είπε:

«Ξαφνικά έτρεξε η μύτη μου, χωρίς λόγο. Όταν παίζεις indoors, ανασαίνεις διαφορετικά. Μου συνέβη και πέρυσι όταν έπαιξα indoors. Δεν είμαι άρρωστη, απλά έτρεξε».

Και για τους στόχους της:

«Ήταν λυπηρό που αναγκάστηκα να αποσυρθώ πριν από τέσσερα χρόνια, είμαι χαρούμενη που επέστρεψα ως Νο.1 του ταμπλό. Το court ταιριάζει στο παιχνίδι μου, θα προσπαθήσω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο και ίσως φάμε ένα ακόμα σνίτσελ!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!