Αθλητισμος

Μουντιάλ 2022: To τρολάρισμα της Ryanair στην Εθνική Αγγλίας: Έρχονται σπίτι από την Νότια Πύλη (South Gate)

Η ομάδα του Σάουθγκέιτ δεν τα κατάφερε εναντίον της Γαλλίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέιν και Γκρίλις
Κέιν και Γκρίλις © EPA

Μουντιάλ 2022: Tρολάρισμα της Ryanair στην εθνική Αγγλίας για τον αποκλεισμό από τη Γαλλία

Η ιρλανδικής προέλευσης αεροπορική εταιρεία Ryanair αποφάσισε να «πικάρει» την εθνική ομάδα της αγγλίας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με post στο Twitter στο οποίο έγραψε «Έρχονται σπίτι» και μια φωτογραφία ότι οι αναχωρήσεις είναι από τη νότια πύλη (το οποίο βγαίνει από το όνομα του Άγγλου εκλέκτορα, Southgate).

Ο λογαριασμός της Ryanair στο Twitter σχολιάζει πολλές φορές την αθλητική και όχι μόνο επικαιρότητα, με τον αποκλεισμό της Αγγλίας να της δίνει μια ευκαιρία για ένα ακόμα χιουμοριστικό σχόλιο.

Οι πρωταθλητές κόσμου νίκησαν με 2-1 την Αγγλία, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντουάν Γκριεζμάν, στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Μουντιάλ του Κατάρ και προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του τουρνουά, όπου την προσεχή Τετάρτη (14/12) θ΄ αντιμετωπίσουν το Μαρόκο, που νωρίτερα έκανε την μεγάλη έκπληξη κι απέκλεισε την Πορτογαλία.

«Μοιραίος» παίκτης της Αγγλίας ο αρχηγός της, Χάρι Κέιν, ο οποίος την βραδιά που «έπιασε» στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ της Εθνικής τον Γουέιν Ρούνεϊ, με το πέναλτι που εκτέλεσε στο 54΄, στο 84΄ αστόχησε απελπιστικά από την «ασβεστένια βούλα», στερώντας από τα «Τρία Λιοντάρια» την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Η Γαλλία στην τρίτη συνάντηση των δύο ομάδων σε Μουντιάλ πέτυχε την πρώτη της νίκη απέναντι στους Αγγλους, μετά τις ήττες που είχε γνωρίσει, το 1966 με 2-0 και το 1982 με 3-1, αμφότερες σε αγώνες της φάσης των ομίλων. Μεγάλη βραδιά και για τον γκολκίπερ των «τρικολόρ», Ουγκό Λιορίς, ο οποίος με τη σημερινή του εμφάνιση έφτασε τις 143 ματς με τη φανέλα της Εθνικής, όντας, πλέον, ο ρέκορντνμαν συμμετοχών, αφήνοντας στην 2η θέση τον Λιλιάν Τουράμ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ