Περιβαλλον

Podcast Blue is the new green: To απέραντο γαλάζιο της κατάδυσης

Ο γνωστότερος Έλληνας δύτης, Κώστας Θωκταρίδης, μας δίνει όλες τις απαντήσεις για τις καταδύσεις και τη ζωή κάτω από το νερό

img_0879.jpg
Αθηναΐς Νέγκα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Podcast «Blue is the new green» με την Αθηναΐδα Νέγκα

To 8o επεισόδιο του podcast «Blue is the New Green» με τίτλο «To απέραντο γαλάζιο της κατάδυσης».

Τι βρίσκεται στον άγνωστο κόσμο του ελληνικού βυθού; Πόσο δύσκολο είναι να αρχίσει κανείς τις καταδύσεις; Τι όφελος έχουν και ποιοι είναι οι κίνδυνοι; Μέχρι πόσα μέτρα μπορούμε να πάμε και τι είναι η νόσος των δυτών; Πόσο εύκολο είναι να δούμε κι εμείς το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας; Ο γνωστότερος Έλληνας δύτης, Κώστας Θωκταρίδης, μας δίνει όλες τις απαντήσεις για τις καταδύσεις και τη ζωή κάτω από το νερό. 

Εδώ και 50 χρόνια, η Motor Oil Hellas δημιουργεί και προσφέρει, δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Στην Ελλάδα η θάλασσα είναι πηγή ζωής, πηγή ενέργειας. Την ανακαλύπτουμε, την προστατεύουμε, την κάνουμε πρωταγωνιστή. «Blue is the New Green», με την Αθηναΐδα Νέγκα σε συνεργασία με το pod.gr. Για την ζωή στην θάλασσα και την θάλασσα της ζωής μας.

To 8o επεισόδιο του podcast «Blue is the New Green» με τίτλο «To απέραντο γαλάζιο της κατάδυσης», μπορείτε να το ακούσετε εδώ: 

 

 

Στα επεισόδια του Blue is the new green καταδυόμαστε σε μεγάλα βάθη, κολυμπούμε στον αφρό φιλόξενων νερών, μαθαίνουμε ποια είναι τα πιο καθαρά, κυνηγούμε αυτούς που δεν σέβονται την θάλασσα, συζητούμε το πώς μπορούμε να την χαρούμε όλο το χρόνο και βρίσκουμε τρόπους να συμβάλουμε στην σωτηρία της. Επιστήμονες μιλούν για τα δικά μας κοράλλια, τα πάρκα, τους ντροπαλούς γίγαντες των ελληνικών νερών, ενώ ναυτικοί και ψαράδες διηγούνται ιστορίες για χαμένους θησαυρούς και άνθρωποι της στεριάς που ζουν για τη θάλασσα, θα αποκαλύψουν τους μύθους και τις αλήθειες της.

To 8o επεισόδιο του podcast «Blue is the New Green» με τίτλο «To απέραντο γαλάζιο της κατάδυσης».

50 χρόνια MOTOR OIL, 50 χρόνια τώρα οι αξίες μας ορίζουν το αύριο της ενέργειας.

Το podcast είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες: apple podcasts, spotify, pocket casts, castbox, soundcloud.


#blueisthenewgreen #sea #blue #sustainability #awareness #environment #podcast #MOH50 #50MotorOil #ExpectMore

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ