Περιβαλλον

Podcast Blue is the new green - Ιστιοπλοΐα: κι όμως διαθέτουμε το καλύτερο γήπεδο!

Η Τζέλη Σκαρλάτου, ο Μάκης Ωρολογάς και η Αιμιλία Τσουλφά δίνουν τις δικές τους εικόνες για το απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας, τους ούριους ανέμους της αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρει η ελληνική θάλασσα

img_0879.jpg
Αθηναΐς Νέγκα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Podcast «Blue is the new green» με την Αθηναΐδα Νέγκα

To 6o επεισόδιο του podcast «Blue is the New Green» με τίτλο «Ιστιοπλοΐα: κι όμως διαθέτουμε το καλύτερο γήπεδο!».

Ποια είναι αυτά τα στοιχεία που κάνουν την Ελλάδα να θεωρείται το καλύτερο θαλάσσιο γήπεδο του κόσμου για την ιστιοπλοΐα; Η Τζέλη Σκαρλάτου, πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ιστιοσανίδα, ο Μάκης Ωρολογάς, προπονητής ιστιοπλοΐας των «παγκοσμίων» και η Αιμιλία Τσουλφά, πρωταθλήτρια Ελλάδας στην ιστιοπλοΐα και χρυσή Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, μας δίνουν τις δικές τους εικόνες για το απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας, τους ούριους ανέμους της αλλά και τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει η ελληνική θάλασσα. 

Εδώ και 50 χρόνια, η Motor Oil Hellas δημιουργεί και προσφέρει, δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Στην Ελλάδα η θάλασσα είναι πηγή ζωής, πηγή ενέργειας. Την ανακαλύπτουμε, την προστατεύουμε, την κάνουμε πρωταγωνιστή. «Blue is the New Green», με την Αθηναΐδα Νέγκα σε συνεργασία με το pod.gr. Για την ζωή στην θάλασσα και την θάλασσα της ζωής μας.

To 6o επεισόδιο του podcast «Blue is the New Green» με τίτλο «Ιστιοπλοΐα: κι όμως διαθέτουμε το καλύτερο γήπεδο!», μπορείτε να το ακούσετε εδώ: 

 

 

Στα επεισόδια του Blue is the new green καταδυόμαστε σε μεγάλα βάθη, κολυμπούμε στον αφρό φιλόξενων νερών, μαθαίνουμε ποια είναι τα πιο καθαρά, κυνηγούμε αυτούς που δεν σέβονται την θάλασσα, συζητούμε το πώς μπορούμε να την χαρούμε όλο το χρόνο και βρίσκουμε τρόπους να συμβάλουμε στην σωτηρία της. Επιστήμονες μιλούν για τα δικά μας κοράλλια, τα πάρκα, τους ντροπαλούς γίγαντες των ελληνικών νερών, ενώ ναυτικοί και ψαράδες διηγούνται ιστορίες για χαμένους θησαυρούς και άνθρωποι της στεριάς που ζουν για τη θάλασσα, θα αποκαλύψουν τους μύθους και τις αλήθειες της.

Podcast Blue is the new green - Ιστιοπλοΐα: κι όμως διαθέτουμε το καλύτερο γήπεδο!

50 χρόνια MOTOR OIL, 50 χρόνια τώρα οι αξίες μας ορίζουν το αύριο της ενέργειας.

Το podcast είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες: apple podcasts, spotify, pocket casts, castbox, soundcloud.


#blueisthenewgreen #sea #blue #sustainability #awareness #environment #podcast #MOH50 #50MotorOil #ExpectMore

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ