Πολιτικη & Οικονομια

Στις 7 το μήνυμα Μητσοτάκη για την αύξηση του κατώτατου μισθού

Mετά τη συνάντηση με τον Κωστή Χατζηδάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINISSI

Μήνυμα προς τους πολίτες αναμένεται να απευθύνει σήμερα στις 7μμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ανακοινώσει το μέγεθος της αύξησης του κατώτατου μισθού.

Μήνυμα προς τους πολίτες αναμένεται να απευθύνει σήμερα στις 7μμ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ανακοινώσει την αύξηση του κατώτατου μισθού.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η συνάντηση με τον υπουργό Εργασιάς, Κωστή Χατζηδάκη, στις 12:30 στο Μέγαρο Μαξίμου όπου και συζήτησαν επί της εισήγησης των εμπειρογνωμόνων σχετικά με την αύξηση του κατώτατου μισθού. Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει τις αυξήσεις και ύστερα εντός της ημέρας θα ακολουθήσει η εξειδίκευση στο υπουργείο Εργασίας από τον Κωστή Χατζηδάκη.

Όσον αφορά στα σενάρια που υπάρχουν για την αύξηση στον κατώτατο μισθό, τα ποσοστά κυμαίνονται από 6% έως 8%, δηλαδή ο κατώτατος μισθός θα φτάσει από 703 έως 716 ευρώ. Δεν αποκλείεται πάντως, η κυβέρνηση να θελήσει να αιφνιδιάσει θετικά και να επιλέξει μεγαλύτερη αύξηση που ίσως ξεπεράσει τα 730 ευρώ. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ