Πολιτικη & Οικονομια

DocuSign e-Signature: Αλλάζει την καθημερινότητα της επιχείρησης

Νο1 πλατφόρμα διαχείρισης συμβάσεων και ηλεκτρονικών υπογραφών παγκοσμίως

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 801
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
DocuSign e-Signature

Η πλατφόρμα DocuSign-eSignature εξαλείφει τις μη αυτόματες εργασίες και διευκολύνει τη σύνδεση με τα εργαλεία και τα συστήματα που χρησιμοποιεί κάθε επιχείρηση.

Κατά την τελευταία περίοδο που η τηλεργασία διαμόρφωσε έναν νέο τρόπο εργασίας, αναδείχθηκε ως ιδιαίτερα σημαντική η ανάγκη ανταλλαγής εγγράφων και υπογραφών/εγκρίσεων, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία των εμπλεκομένων στη διαδικασία στο γραφείο. Στον νέο “Hybrid” κόσμο της εργασίας η ψηφιοποίηση και ο αυτοματισμός των διαδικασιών διαχείρισης συμβάσεων είναι ένα απαραίτητο βήμα ώστε να μπορεί η επιχείρηση να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα. Και βέβαια αξιοποιώντας τις δυνατότητες των ψηφιακών τεχνολογιών, να λειτουργεί πιο οικονομικά και οικολογικά, πιο ευέλικτα και «έξυπνα».

Κάθε 0,2 δευτερόλεπτα μπαίνει μία υπογραφή στην πλατφόρμα DocuSign

Η λύση e-Signature της DocuSign δίνει απάντηση στην ανάγκη αυτή. Πρόκειται για τη Νο1 πλατφόρμα διαχείρισης συμβάσεων και ηλεκτρονικών υπογραφών παγκοσμίως, με περισσότερους από 1.000.000 πελάτες και μερίδιο αγοράς παγκοσμίως άνω του 70%. Η Info Quest Technologies είναι ο επίσημος συνεργάτης της DocuSign στην Ελλάδα και έχει ήδη βοηθήσει πολλές επιχειρήσεις και οργανισμούς να περάσουν στη νέα ψηφιακή εποχή.
Η πλατφόρμα DocuSign-eSignature επιταχύνει τις συμφωνίες, εξαλείφει τις μη αυτόματες εργασίες και διευκολύνει τη σύνδεση με τα εργαλεία και τα συστήματα που χρησιμοποιεί ήδη κάθε επιχείρηση.

  • Εξασφαλίζει την αποστολή και υπογραφή συμφωνιών με ασφάλεια από σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή.
  • >86% των συμφωνιών ολοκληρώνονται σε μία μέρα. Περίπου οι μισές σε 15min. Όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη, οι συμβάσεις μέσω της πλατφόρμας DocuSign ολοκληρώνονται κατά μέσο όρο 9 ημέρες ταχύτερα, σε σύγκριση με αυτές που υπογράφονται σε χαρτί.
  • Για κάθε e-Signature εξοικονομούνται περίπου €32 (μείωση εκτυπώσεων, αύξηση της παραγωγικότητας, εξοικονόμηση χρόνου)
  • Κάθε έγγραφο/σύμβαση βρίσκεται ασφαλώς αποθηκευμένο στην πλατφόρμα. Δεν υπάρχει κίνδυνος απώλειας, τα λάθη εκμηδενίζονται, ενώ η ανάσυρση είναι υπόθεση λίγων clicks.

Η λύση DocuSign-eSignature υποστηρίζει και τα τρία είδη ηλεκτρονικών υπογραφών (SES, AES και QES), όπως ορίζει o Ευρωπαϊκός Κανονισμός e-IDAS (910/2014), και οι υπογραφές είναι αποδεκτές από τις ελληνικές αρχές. Η πλατφόρμα είναι εξ ολοκλήρου cloud based, ως εκ τούτου διαθέσιμη από παντού, από κάθε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή. 

Η πλατφόρμα συνδέεται «out-of-the-box» με περισσότερες από 350 δημοφιλείς επιχειρηματικές εφαρμογές. Ιδιαίτερα μπορεί να αξιοποιηθεί άριστα μέσα από το οικοσύστημα προϊόντων της Microsoft, συμβάλλοντας στη βελτίωση της παραγωγικότητας και επιτρέποντας την ηλεκτρονική υπογραφή απευθείας από τις εφαρμογές της Microsoft. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι η πλήρης ενοποίηση με το Share Point Online, Teams & Power Apps και η δυνατότητα ολοκληρωμένης ροής και υπογραφής εγγράφων ή αποστολής προς υπογραφή μέσα από το Share Point, ένα περιβάλλον που οι χρήστες ξέρουν και χρησιμοποιούν καθημερινά. 

Με περιβαλλοντική ευθύνη

Οι εκτυπώσεις και μάλιστα σε δύο αντίγραφα, η αποστολή στον αντισυμβαλλόμενο για υπογραφή και η επιστροφή του υπογεγραμμένου αντιγράφου, η αρχειοθέτηση σε κλασέρ και ράφια ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Ο αυτοματισμός και η ταχύτητα δεν είναι τα μόνα οφέλη. Η λύση έχει και ένα πολύ σημαντικό περιβαλλοντικό όφελος. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ελλάδα ο Όμιλος Quest και οι πελάτες του κατάφεραν να «σώσουν» 1.589 δέντρα μέσα στο 2020 (!) ή αλλιώς να επιτύχουν 3.729 Kg λιγότερες εκπομπές CO2.

40 χρόνια καινοτομίας

Η Info Quest Technologies, μέλος του Ομίλου Quest και κορυφαία εταιρεία ψηφιακών τεχνολογιών  στην Ελλάδα επί 40 χρόνια, φέρνει την καινοτομία των ψηφιακών τεχνολογιών στα χέρια όλων μας, δημιουργώντας αξία. Σήμερα, την εποχή του έντονου ψηφιακού μετασχηματισμού, η Info Quest Technologies με τις λύσεις, τις υπηρεσίες και τους συνεργάτες της, είναι δίπλα σε κάθε ελληνική επιχείρηση, συμβάλλοντας στην εξέλιξη και την ανταγωνιστικότητά της. Θέλετε να ενημερωθείτε πώς μπορούν οι λύσεις μας να βοηθήσουν τον Οργανισμό σας; Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας: docusign@info.quest.gr

DocuSign e-Signature

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ