Κοσμος

Καναδάς: Αρνητής ξυλοκόπησε νοσοκόμα που εμβολίασε τη σύζυγό του

Τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υγειονομικός χορηγεί εμβόλιο κατά της Covid-19 (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Σύζυγος αρνητής στον Καναδά χτύπησε νοσοκόμα που εμβολίασε τη γυναίκα του χωρίς την άδειά του
Υγειονομικός χορηγεί εμβόλιο κατά της Covid-19 (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Σύζυγος αρνητής στον Καναδά χτύπησε νοσοκόμα που εμβολίασε τη γυναίκα του χωρίς την άδειά του © EPA/Leszek Szymanski]

Σύζυγος στον Καναδά, αρνητής του εμβολίου, χτύπησε στο πρόσωπο νοσοκόμα, η οποία χορήγησε το εμβόλιο στη γυναίκα του.

Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στον Καναδά, όπου σύζυγος αρνητής του εμβολίου κατά της Covid-19  ξυλοκόπησε μια νοσοκόμα. Όπως έγινε γνωστό, η νοσηλεύτρια εμβολίασε τη γυναίκα του για κορωνοϊό, χωρίς ο ίδιος να έχει δώσει νωρίτερα τη συγκατάθεσή του.

Αστυνομικοί στο Κεμπέκ αναζητούν τον άνδρα που γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τη νοσηλεύτρια.

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, το πρωί, στα γραφεία ενός φαρμακείου στην πόλη Σέρμπρουκ, περίπου 155 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μόντρεαλ. Η νοσοκόμα έκανε εμβόλια κατά της Covid-19 σε πολίτες, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Μάρτιν Κάριερ.

«Ο ύποπτος πήγε κατευθείαν στο γραφείο και άρχισε να ουρλιάζει στη νοσοκόμα» τόνισε. Και εξήγησε ότι ο άνδρας ήταν εκτός εαυτού και χτύπησε τη γυναίκα στο πρόσωπο, επειδή η σύζυγός του εμβολιάστηκε στο φαρμακείο «χωρίς την άδειά του».

Πολλοί νοσηλευτές σε όλον τον κόσμο έχουν δεχτεί επιθέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα από αρνητές του κορωνοϊού και αντιεμβολιαστές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ