TV + Series

Το Netflix έπεσε μετά την κυκλοφορία του «Stranger Things» 4 Volume 2

Πόση θα είναι η διάρκεια των επεισοδίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Stranger Things 4 Vol. 2: Το επικό φινάλε-γίγας είναι διαθέσιμο στο ελληνικό Netflix
Stranger Things © screenshot

Το Netflix κατέρρευσε καθώς εκατομμύρια συνδρομητές προσπάθησαν να κάνουν streaming το πολυαναμενόμενο Volume 2 του Stranger Things 4.

Το Netflix έπεσε για λίγο, αφού ένας μεγάλος αριθμός συνδρομητών συνδέθηκε για να κάνει stream τα νέα επεισόδια του Stranger Things, τα οποία η πλατφόρμα κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Οι συνδρομητές αντιμετώπισαν ένα ξαφνικό crash κατά την παρακολούθηση του επεισοδίου και τους υποδέχτηκε ένα μήνυμα ‘Network Error’ που τους ενημέρωσε ότι υπήρχε πρόβλημα σύνδεσης με τους Netflix servers.

Ο ιστότοπος ανίχνευσης διακοπής λειτουργίας DownDetector επιβεβαίωσε ότι πολλοί χρήστες του Netflix αντιμετώπισαν μια σύντομη διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα άρχισε να επηρεάζει τους χρήστες γύρω στις 12pm IST και στις 12:50pm, οι χρήστες είχαν αναφέρει ότι μπορούσαν να παρακολουθήσουν ξανά τα επεισόδια χωρίς προβλήματα συνδεσιμότητας.

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Η διάρκεια των δύο επεισοδίων του Stranger Things 4 Vol. 2 έχει ως εξής: Το επεισόδιο 8 θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά. 
 

Stranger Things 4 | Τόμος 2: Τρέιλερ | Netflix

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ