TV + Series

Πέθανε από πνιγμό η ηθοποιός των «ER» και «Law & Order», Μary Mara

Σε ποιες ταινίες είχε παίξει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mary-mara-dead.jpg
Mary Mara © Variety

Νεκρή από πνιγμό η ηθοποιός Mary Mara.

Η Mary Mara, η ηθοποιός που είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της στα τηλεοπτικά σήριαλ «ER» και «Law & Order», πέθανε στη Νέα Υόρκη την Κυριακή από πνιγμό σε ηλικία 61 ετών. 

Ο μάνατζερ της Mara, Κρεγκ Ντόρφμαν, επιβεβαίωσε τον θάνατό της στο Variety. «Η Mary Mara ήταν μια από τις καλύτερες ηθοποιούς που γνώρισα ποτέ», έγραψε ο Ντόρφμαν. «Ακόμα θυμάμαι ότι την είδα στη σκηνή το 1992 στο «Mad Forest» στα ανοιχτά του Μπρόντγουεϊ. Ήταν ηλεκτρική, αστεία και αληθινή. Όλοι την αγαπούσαν. Θα μας λείψει». 

Η Mary Mara γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη προτού συνεχίσει τις σπουδές του στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο και στο Γέιλ. Ξεκίνησε την κινηματογραφική και τηλεοπτική της καριέρα το 1989 με την τηλεοπτική ταινία «The Preppie Murder» και συνολικά εμφανίστηκε σε πάνω από 80 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Οι αξιοσημείωτες παραγωγές της περιλαμβάνουν το «ER», στο οποίο έπαιζε την επαναλαμβανόμενη ασθενή Loretta Sweet, και το αστυνομικό διαδικαστικό «Nash Bridges», που την είδε στο κύριο καστ ως επιθεωρητής Bryn Carson.

Η Mary Mara έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1992 με το «Love Potion No. 9» και εμφανίστηκε την ίδια χρονιά ως κινηματογραφική κόρη του Μπίλι Κρίσταλ στο «Μr Saturday Night». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ