TV + Series

Η ταινία «The Prince of Tides» γίνεται τηλεοπτική σειρά

Βασισμένο στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Πατ Κόνροϊ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και Νικ Νόλτε στην ταινία «The Prince of Tides»
Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και Νικ Νόλτε στην ταινία «The Prince of Tides»

Το μυθιστόρημα «The Prince of Tides», στο οποίο βασίστηκε η ταινία με τους Νικ Νόλτε και Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, γίνεται τηλεοπτική σειρά στο Apple TV+.

Η Apple TV+ σχεδιάζει τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας του 1991 «The Prince of Tides» (Ο Πρίγκιπας της Παλίρροιας) που βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα μπεστ σέλερ του 1986 του Πατ Κόνροϊ.

Στο βιβλίο ο Τομ Γουίνγκο αφηγείται την παράξενη και τραγική ιστορία της οικογένειάς του και ερωτεύεται την ψυχίατρο της αδελφής του, Σαβάνα, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Το βιβλίο ξεκινά όταν ο Τομ μαθαίνει ότι η Σαβάνα έχει κάνει ξανά απόπειρα αυτοκτονίας και συμφωνεί να φύγει από το σπίτι του στη Νότια Καρολίνα για να τη φροντίσει στη Νέα Υόρκη.

Ο Τέιτ Τέιλορ γράφει το σενάριο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τους Τζον Νόρις, Κρεγκ Άντερσον και Σάρον Χολ, σύμφωνα με το THR. Η τηλεοπτική σειρά που θα γυριστεί από τη Sony Pictures Television βρίσκεται στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης και το σενάριο δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

«The Prince of Tides» - Η ταινία που ήταν υποψήφια για 7 Όσκαρ

Η ταινία, πάνω στην οποία φαίνεται να βασίζεται η τηλεοπτική σειρά, είχε πρωταγωνιστές τον Νικ Νόλτε και τη Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.

Σε σκηνοθεσία της Στρέιζαντ, ήταν υποψήφια για επτά Όσκαρ και σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Στην ταινία πρωταγωνιστούσε και η Μπλάιθ Ντέινερ.

«Ο Πρίγκιπας της Παλίρροιας» είναι μια ρομαντική δραματική ταινία, η οποία έκανε άνοιγμα 10 εκατ. δολαρίων το πρώτο Σαββατοκύριακο στο αμερικανικό Box Office και παρέμεινε στην πρώτη 10αδα για επτά εβδομάδες.

Η ταινία «The Prince of Tides» έσπασε τα ταμεία το 1991
Η ταινία «The Prince of Tides» έσπασε τα ταμεία το 1991 © Imdb

Οι συνολικές εισπράξεις παγκοσμίως ξεπέρασαν τα 135 εκατ. δολάρια. Το «Prince of Tides» ήταν υποψήφιο για Όσκαρ καλύτερης ταινίας, καλύτερου σεναρίου και μουσικής μεταξύ άλλων. Ο Νικ Νόλτε ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.

The Prince Of Tides /1991/ trailer

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ