TV + Series

Η Katy Perry πρωταγωνίστρια στην μουσική ταινία κινουμένων σχεδίων «Melody»

θα δανείσει τη φωνή της στον ομώνυμο χαρακτήρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Κaty Perry
H Κaty Perry © Getty Images/Ideal Image

Η Katy Perry θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη μουσική ταινία κινουμένων σχεδίων «Melody».

Η Katy Perry θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη μουσική ταινία κινουμένων σχεδίων «Melody», δανείζοντας τη φωνή της στον ομώνυμο χαρακτήρα, μία ντροπαλή τραγουδίστρια που πρέπει να βρει τη φωνή της για να αντιμετωπίσει τη σατανική βασίλισσα της pop Rose Stellar. 

Σύμφωνα με το Deadline, η Katy Perry θα υποδυθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα, μια γλυκιά αλλά ντροπαλή τραγουδίστρια με μαγική φωνή που πρέπει να ξεπεράσει τη ζηλιάρα ντίβα της pop Rose Stellar.

«Γεια σας, είμαι η Melody!», έγραψε η Katy Perry στο instagram όπου μοιράστηκε την είδηση της ανακοίνωσης της ταινίας μαζί με μερικές φωτογραφίες του χαρακτήρα της.

 

 

Η Perry δήλωσε ότι ταυτίστηκε έντονα με τον χαρακτήρα της Melody, ως μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, προσθέτοντας ότι η ιστορία της ταινίας αφορά «την αυτοπεποίθηση». «Συνειδητοποίησα, καθώς έθετα τα θεμέλια για να είναι το δικό μου παιδί ατρόμητο, να έχει αυτοπεποίθηση και να είναι γενναίο, ότι δεν μπορείς να έχεις αρκετές ταινίες με τόσο ισχυρά θέματα ενδυνάμωσης», σχολίασε.

H τραγουδίστρια θυμήθηκε επίσης τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στα πρώτα της βήματα στη μουσική. «Είχα πολλές απορρίψεις και πολλές απώλειες, για σχεδόν μια δεκαετία. Πήγα στο Λος Άντζελες όταν ήμουν 17 ετών και υπέγραψα σε τρεις δισκογραφικές εταιρείες που στη συνέχεια με έδιωξαν. Μου είχαν κατασχέσει δύο αυτοκίνητα. Αλλά όταν πήγαινα και τραγουδούσα στην αγορά των αγροτών στο δρόμο, ο κόσμος σταματούσε, για πολύ ώρα» είπε μεταξύ άλλων. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ