TV + Series

Ο Τζέιμς Κόρντεν αποχωρεί από το «The Late Late Show» μετά από 8 χρόνια

Από το καλοκαίρι του 2023

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζέιμς Κόρντεν αποχωρεί από το «The Late Late Show» μετά από 8 χρόνια
Ο Τζέιμς Κόρντεν αποχωρεί από το «The Late Late Show» μετά από 8 χρόνια © EPA

Ο Τζέιμς Κόρντεν δεν θα είναι πλέον ο οικοδεσπότης του «The Late Late Show» στο CBS από το καλοκαίρι του 2023.

Αποχωρεί από το «τιμόνι» του «The Late Late Show» στο CBS ο Τζέιμς Κόρντεν μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια. Ο Βρετανός κωμικός είχε αναλάβει τα ηνία της εκπομπής το 2015 και όπως ανακοίνωσε, θα αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2023.

«Ήταν πραγματικά δύσκολη η απόφαση να φύγω γιατί είμαι πάρα πολύ περήφανος για την εκπομπή. Είμαι ενθουσιασμένος που παρατείνω την παραμονή για ένα ακόμα χρόνο», είπε σε δηλώσεις του ο Κόρντεν. «Πάντα πίστευα ότι θα το έκανα για πέντε χρόνια και μετά θα έφευγα αλλά τελικά έμεινα. Πραγματικά το σκεφτόμουν για καιρό αν θα μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η περιπέτεια».

Η επιλογή του CBS να το θέσει παρουσιαστή σε μία τέτοια εκπομπή εξέπληξε πολλούς, με τους πιο διστακτικούς να κάνουν λόγο για πιθανή αποτυχία. Γρήγορα, όμως, ο Κόρντεν κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων ενώ με τα happenings όπως τα «Carpool Karaoke», «Drop The Mic», «Spill Your Guts» και «Crosswalk Musical» κατάφερε να γίνει άμεσα viral.

«Πριν από επτά χρόνια, ο Τζέιμς Κόρντεν ήρθε στις ΗΠΑ και κατέκτησε την τηλεόραση έχοντας μεγάλη απήχηση στους τηλεθεατές και στο διαδίκτυο», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του CBS Τζορτζ Τσικς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ