TV + Series

This Is Us: Ο τελευταίος κύκλος έρχεται στο FOX Life

Tα τρία αδέλφια κλείνουν τα 41 και υπόσχονται να κρατήσουν το κοινό καθηλωμένο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«This Is Us» στο FOX Life
© 2022 NBCUniversal Media, LLC. All rights reserved.

This Is Us: Ο 6ος και τελευταίος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX Life. Πρεμιέρα Πέμπτη 7 Απριλίου και νέα επεισόδια κάθε Πέμπτη.

To «This Is Us», η σειρά που μας έκανε να νιώσουμε, να ταυτιστούμε και να προβληματιστούμε, επιστρέφει με τα νέα επεισόδια του τελευταίου κύκλου και υπόσχεται να κρατήσει το φανατικό της κοινό καθηλωμένο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Ο τελευταίος κύκλος «This Is Us» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 21.00 αποκλειστικά στο FOX Life.

This Is Us 6 | Νέος Κύκλος Trailer | FOX Life Greece

«This Is Us» στο FOX Life: Τι θα δούμε στον τελευταίο κύκλο

Στα νέα επεισόδια «This Is Us», τα τρία αδέλφια κλείνουν τα 41. Η πρεμιέρα μας ταξιδεύει πίσω στις 28 Ιανουαρίου 1986 – την ημέρα της έκρηξης του Challenger. Η Rebecca (Mandy Moore) και ο Jack (Milo Ventimiglia) προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να διδάξουν στα μικρά παιδιά τους το συναίσθημα της θλίψης. Παράλληλα, στο παρόν, τα θέματα με τη μνήμη της Rebecca χειροτερεύουν, ο Randall (Sterling K. Brown) τα βάζει με τον άντρα που διέρρηξε το σπίτι του πριν από ένα χρόνο και ο Kevin (Justin Hartley) σκέφτεται την πρόταση να πάρει και πάλι μέρος στο «The Manny», την κακόγουστη σειρά που τον έκανε διάσημο, για τους λάθος λόγους.

«This Is Us» στο FOX Life

«This Is Us» στο FOX Life

Από τον σεναριογράφο και τους σκηνοθέτες του «Crazy, Stupid, Love», το «This Is Us» έχει κατακτήσει τα TCA και People's Choice Awards «Καλύτερης Δραματικής Σειράς». Πρωταγωνιστούν οι Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Justin Hartley, Chrissy Metz και ο Sterling K. Brown ο οποίος έχει αποσπάσει το βραβείο Emmy® «Καλύτερου Πρωταγωνιστή σε Δραματική Σειρά».

«This Is Us» στο FOX Life

Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη στις 21.00. Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision. Τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ