TV + Series

Aπό χτύπημα στο κεφάλι πέθανε ο κωμικός Μπομπ Σάγκετ

Είχε γίνει γνωστός από την εκπομπή «America's Funniest Videos» και την σειρά «Full House»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Αμερικανός κωμικός Μπομπ Σάγκετ
O Αμερικανός κωμικός Μπομπ Σάγκετ © Getty Images/Ideal Image

Ο ξαφνικός θάνατός του Μπομπ Σάγκετ προκλήθηκε από χτύπημα στο κεφάλι. Ο κωμικός είχε βρεθεί νεκρός σε ξενοδοχείο πριν λίγο καιρό.

Η αιτία του θανάτου του Μπομπ Σάγκετ δεν έχει γίνει αρχικά γνωστή, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο πως δεν οφειλόταν σε χρήση ναρκωτικών, καθώς δεν βρέθηκε καμία ουσία από τις έρευνες των αστυνομικών. Ο Σάγκετ βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα στις 9 Ιανουαρίου 2022. 

Σύμφωνα με την οικογένεια του διάσημου ηθοποιού ο θάνατός του προκλήθηκε από χτύπημα στο κεφάλι. «Τώρα που έχουμε το τελικό συμπέρασμα της έρευνας των αρχών νιώσαμε ότι ήταν πρέπον να τα ανακοινώσουμε στους φίλους του. Οι αρχές κατέληξα ότι ο Μπομπ κατέληξε από τραύμα στο κεφάλι» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της οικογένειας του ηθοποιού.

«Οι ερευνητές κατέληξαν ότι ο Μπομπ χτύπησε κατά λάθος το πίσω μέρος του κεφαλιού του σε κάτι, δεν έδωσε σημασίας στο χτύπημα και έπεσε για ύπνο. Δεν υπήρξε καμία ένδειξη για ναρκωτικά ή αλκοόλ» προστίθεται στην ανακοίνωση της οικογένειας του Μπομπ Σάγκετ.

Ο 65χρονος κωμικός, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ABC «Full House» και το σίκουελ του Netflix «Fuller House» ήταν επίσης παρουσιαστής της εκπομπής «America's Funniest Video's». Η χαρακτηριστική του φωνή ακουγόταν και στο «How I Met your Mother» στο ρόλο του μελλοντικού Ted Mosby.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ