TV + Series

Πρώτο τρέιλερ για τη σειρά «Moon Knight» της Marvel

Mε πρωταγωνιστές τους Οσκαρ Αϊζακ και Ιθαν Χοκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρώτο τρέιλερ για το «Moon Knight» της Marvel
«Moon Knight»-Marvel © Μarvel-Twitter

Στη νέα σειρά Moon Knight του Disney+, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο, πρωταγωνιστούν οι Οσκαρ Αϊζακ και Ιθαν Χοκ.

Ένας ακόμα νέος χαρακτήρας της Marvel να κάνει την εμφάνισή του και να αποκτήσει την δική του τηλεοπτική σειρά, ο «Moon Knight» , η οποία ακολουθεί την ιστορία ενός από τους πιο σκοτεινούς υπερήρωων της, του Μαρκ Σπέκτορ, ενός ψυχολογικά ασταθή μισθοφόρου με διαταραχή ταυτότητας. 

Στα κόμικς ο Σπέκτορ αφήνεται νεκρός από τον αρχηγό του όταν οι δυο τους ανακαλύπτουν ένα αρχαιολογικό χώρο στην έρημο της Αιγύπτου. Εκεί τον Σπέκτορ προσεγγίζει ο Κόνσου, ο Αιγύπτιος θεός του φεγγαριού, και του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή εάν συμφωνήσει να τον αφήσει να γίνει το avatar του στην Γη και εκείνος φυσικά, συμφωνεί. Ο Σπέκτορ επιστρέφει στον κόσμο των ζωντανών με πολλαπλές μυστικές ταυτότητες, όπως εκείνη του εκατομμυριούχου Στίβεν Γκραντ και του Τζέικ Λόκλεϊ, ενός οδηγού ταξί, έχοντας έτσι πρόσβαση σε διάφορους τομείς της κοινωνίας.

Με τον Σπέκτορ να ήταν πρώην καταδρομέας και άριστος μποξέρ, ο Moon Knight είναι εξαιρετικός στις μάχες σώμα με σώμα, ενώ οι υπερδυνάμεις του είναι άμεσα συνδεδεμένες με το φεγγάρι: όσο πιο γεμάτο είναι τόσο πιο δυνατός γίνεται. Ομως υπάρχει κάτι που τον διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους υπερήρωες, μιας δεν είναι σαφές εάν έχει στην πραγματικότητα αυτές τις υπερδυνάμεις ή απλά, λόγω της ασταθούς ψυχικής του υγείας, πιστεύει πως τις έχει πιέζοντας έτσι το σώμα του να προχωρήσει πέρα από τα τυπικά του όρια. 

Marvel Studios’ Moon Knight | Official Trailer | Disney+

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ