TV + Series

Οι Καρντάσιαν επιστρέφουν στην τηλεόραση με νέα σειρά (βίντεο)

Το «Keeping Up with the Kardashians» έφυγε, το «The Kardashians» έρχεται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η οικογένεια Kardashian επιστρέφει με νέα σειρά ριάλιτι
Η οικογένεια Kardashian επιστρέφει με νέα σειρά ριάλιτι © Hulu/YouTube

Οι Καρντάσιαν επιστρέφουν στην τηλεόραση με νέα σειρά ριάλιτι. H επιστροφή που προανήγγειλε η Κρις Τζένερ και το teaser τρέιλερ.

Η οικογένεια Καρντάσιαν ετοιμάζει νέο ριάλιτι στην τηλεόραση. Μπορεί το «Keeping Up with the Kardashians» να τελείωσε, όμως ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να προσγειωθεί στη μικρή οθόνη το «The Kardashians».

Το πρώτο teaser της σειράς δημοσιεύτηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Hulu, που είναι το νέο «σπίτι» της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ.

«Νέα χρονιά, νέα ξεκινήματα. Τα λέμε σύντομα @kardashianshulu #TheKardashians», έγραψε στο Twitter η πλατφόρμα streaming μαζί με ένα απόσπασμα της σειράς με την οικογένεια. «Καλή χρονιά! Θα τα πούμε σύντομα», έγραψε η μητέρα της οικογένειας Κρις Τζένερ, καθώς αναδημοσίευσε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν σε tweet της έγραψε: «Σύντομα…».

Οι τίτλοι τέλους στο ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians»

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κατά την οποία η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα.

Η Κιμ και η οικογένειά της πρωταγωνίστησαν στο παρελθόν στο μακροχρόνιο ριάλιτι του E! «Keeping Up with the Kardashians», το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2007.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε ανακοινωθεί η λήξη του ριάλιτι, λέγοντας ότι η «δύσκολη απόφαση» πάρθηκε με «βαριά καρδιά» και ευχαριστώντας τους τηλεθεατές για όλη την υποστήριξη.

Τρεις μήνες αργότερα, κατά τη διάρκεια της Ημέρας Επενδυτών της Disney, τον Δεκέμβριο του 2020, η Κιμ, η Κλοέ, η Κόρτνεϊ, η Κένταλ, η Κάιλι και η Κρις, ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν μια πολυετή συμφωνία για τη «δημιουργία περιεχομένου» που θα προβάλλεται αποκλειστικά στο Hulu στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες μέσω του δικτύου Star.

Το KUWTK ολοκληρώθηκε μετά από 20 σεζόν τον Ιούνιο και ακολούθησε μια ειδική εκπομπή με δύο μέρη και με οικοδεσπότη τον Άντι Κοέν. Το teaser τρέιλερ για το νέο ριάλιτι δίνεται στη δημοσιότητα λίγα 24ωρα μετά την είδηση ότι δολοφονήθηκε στις ΗΠΑ η μάνατζερ των Καρντάσιαν.

The Countdown Begins | The Kardashians | Hulu

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ