TV + Series

Πέδρο Αλόνσο για «Berlin» και Casa de Papel: Μου άλλαξαν τη ζωή

Τι είπε για τη σειρά spin off που ετοιμάζει το Netflix

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O «Berlin» (Πέδρο Αλόνσο) στη σειρά «La Casa de Papel» του Netflix
O «Berlin» (Πέδρο Αλόνσο) στη σειρά «La Casa de Papel» του Netflix © Netflix

Το «La Casa de Papel» και ο ρόλος του «Berlin» άλλαξαν τη ζωή του Πέδρο Αλόνσο. Τι προσδοκά ο Ισπανός ηθοποιός από το spin off του Netflix.

Αποκαλυπτικός ο «Berlin» από το «La Casa de Papel». Ο Πέδρο Αλόνσο, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Berlin» στην ισπανική τηλεοπτική σειρά του Netflix, μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή του με τον συγκεκριμένο ρόλο.

Το τέλος του «La Casa de Papel» ενθουσίασε τους περισσότερους που παρακολουθούσαν εδώ και χρόνια την «Τέλεια Ληστεία». Πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στη σειρά spin off με τον «Berlin», η οποία αναμένεται να προβληθεί το 2023.

 Ο Πέδρο Αλόνσο τόνισε ότι πριν έρθει ο ρόλος στο «La Casa de Papel», θεωρούσε πως είχε τελειώσει επαγγελματικά. Ο 50χρονος Ισπανός ηθοποιός εξήγησε πώς η συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά άλλαξε τη ζωή του.

O «Berlin» του «La Casa de Papel» αποκαλύπτει: «Πίστευα πως είχε περάσει η μπογιά μου»

«Πέθανα πολλές φορές επαγγελματικά ως ηθοποιός, είχα μείνει χωρίς λεφτά, χωρίς δουλειά… Είναι μια σκληρή βιομηχανία. Πίστευα πως είχε περάσει η μπογιά μου, γιατί τόσα χρόνια δεν είχε έρθει μια τόσο μεγάλη ευκαιρία και σπανίως σου έρχεται στα 50 σου» ανέφερε ο Πέδρο Αλόνσο, που απέκτησε φανατικό κοινό με τον ρόλο του ως «Berlin».

«Το θαύμα είναι να μένεις ζωντανός και τώρα που ήρθε αυτή η συγκυρία πρέπει να το εκμεταλλευτώ. Αυτό που έχω μάθει είναι πως στον χώρο μας όλα είναι εφήμερα. Θέλω να κάνω πολλά πράγματα, αλλά αντιλαμβάνομαι πως όλο αυτό μπορεί να περάσει πολύ γρήγορα. Πλέον έχω προτάσεις για πράγματα που δεν περίμενα και πρέπει να λέω πολλά όχι» πρόσθεσε.

Η spin off σειρά για τον «Berlin» - Τι είπε ο Πέδρο Αλόνσο

«Μια τέτοια μεγάλη επιτυχία μπορεί πολλές φορές να εξελιχθεί σε χρυσό κλουβί. Εξαρτάται από το πώς θα το χειριστείς» εξήγησε ο Πέδρο Αλόνσο.

Και ξεκαθάρισε: «Ξέρω πως είναι αδύνατο να επαναλάβουμε την επιτυχία του Casa de Papel, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι εξαιρετικό» ανέφερε ο Ισπανός ηθοποιός για το spin off που ετοιμάζει το Netflix για τον μεγάλο αδελφό του Professor.

«Δεν έχω ακόμη όλες τις απαντήσεις, αλλά θα αφοσιωθούμε σε αυτό το πρότζεκτ, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον» σημείωσε ακόμη.

Ο Πέδρο Αλόνσο υποδύεται τον «Berlin» στη σειρά του Netflix «La Casa de Papel»
Ο Πέδρο Αλόνσο υποδύεται τον «Berlin» στη σειρά του Netflix «La Casa de Papel» © Netflix

Η τηλεοπτική σειρά «La Casa de Papel» ολοκληρώθηκε, με τα τελευταία 5 επεισόδια να ανεβαίνουν στο Netflix και την «Τέλεια Ληστεία» να γίνεται το δημοφιλέστερο πρόγραμμα της πλατφόρμας στην Ελλάδα μέσα σε λίγα 24ωρα, καθώς το ένα binge-watching διαδεχόταν το άλλο.

Η Τέλεια Ληστεία: Μέρος 5 - Τόμος 2 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο ο Πέδρο Αλόνσο είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων ο «Berlin» πέρασε από τη Μήλο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ