TV + Series

Τζον Γκούντμαν: Εντυπωσιακή αλλαγή - Έχασε 90 κιλά

«Παλιότερα, θα έχανα 20 με 30 κιλά και μετά θα αντάμειβα τον εαυτό μου επιστρέφοντας στις παλιές μου συνήθειες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζον Γκούντμαν: Εντυπωσιακή αλλαγή - Έχασε 90 κιλά
Τζον Γκούντμαν: Εντυπωσιακή αλλαγή - Έχασε 90 κιλά © YouTube

Άλλος άνθρωπος εμφανίστηκε ο Τζον Γκούντμαν προ δύο ημερών έχοντας πλέον χάσει 90 κιλά - Τι έκανε και αδυνάτισε τόσο πολύ.

Ενενήντα κιλά έχασε ο Τζον Γκούντμαν και εμφανίστηκε... άλλος άνθρωπος στην πρεμιέρα της ταινίας «The Freak Brothers» την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου.

Ο 69χρονος ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του στις σειρές «Roseanne» και «The Conners», παρουσιάστηκε φορώντας ένα παντελόνι τζην, ένα απλό σακάκι και ένα πορτοκαλί πουλόβερ που «αναδεικνύει» τη νέα του εμφάνιση, κατά 90 κιλά πιο αδύνατος.

 

John Goodman continues to show off 200-pound weight loss | Page Six

 

Σύμφωνα με το Page Six, είναι μία προσπάθεια που ξεκίνησε πίσω στο 2007 όταν αποφάσισε να αλλάξει τελείως τον τρόπο ζωής του γιατί έφτασε να ζυγίζει 180 κιλά.

«Παλιότερα, θα έχανα 20 με 30 κιλά και μετά θα αντάμειβα τον εαυτό μου επιστρέφοντας στις παλιές μου συνήθειες», έλεγε στο ABC το 2017.

«Αυτήν τη φορά, ήθελα να το κάνω αργά. Να κινηθώ, να ασκηθώ. Μπαίνω πλέον σε μία ηλικία που δεν γίνεται να κάθομαι ακίνητος».

Όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα, ο Γκούντμαν έκοψε τελείως το αλκοόλ και προσέλαβε προσωπικό γυμναστή για να τον βοηθήσει να ζήσει διαφορετικά.

«Απαιτεί ιδιαίτερη δημιουργική ενέργεια για να κάτσεις να σκεφτείς τι θα φας μετά. Ήθελα να ζήσω μία διαφορετική ζωή».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ