TV + Series

5+1 τηλεοπτικά hit που θα λατρέψεις!

Δυνατές τηλεοπτικές προτάσεις για να βγει η σεζόν

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
the-sinner.jpg

Ένας χειμώνας γεμάτος binge-watching

Τα πρώτα κρύα έχουν έρθει, η μέρα έχει μικρύνει και τι καλύτερο από χαλάρωση στον καναπέ μας, κάνοντας binge-watching μία καλή σειρά. Εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε 5+1 τηλεοπτικά hit για να περάσεις μία συναρπαστική τηλεοπτική σεζόν με νέες σειρές, αλλά και τη συνέχεια σειρών που έχεις αγαπήσει. Προορισμός για όλο αυτό το περιεχόμενο; Η COSMOTE TV!

The Sinner - 4η σεζόν
Συνεχίζοντας να αναρρώνει από τα ψυχικά τραύματα της τελευταίας υπόθεσης που ανέλαβε, ο συνταξιούχος πλέον ντετέκτιβ Χάρι Αμπρόουζ (Μπιλ Πούλμαν), ταξιδεύει σε ένα ειδυλλιακό νησί με τη σύντροφό του. Ωστόσο, η φαινομενικά ήρεμη εξόρμηση δεν αργεί να μετατραπεί σε μια απροσδόκητη τραγωδία με εμπλεκόμενη την κόρη μιας εξέχουσας οικογένειας της περιοχής. Τότε, ο Αμπρόουζ στρατολογείται για να βοηθήσει στις έρευνες σε μια παρανοϊκή υπόθεση, που θα φέρει ξανά τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Η 4η σεζόν της σειράς προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV (COSMOTE SERIES HD), κάθε Πέμπτη στις 23:15. Τα 5 πρώτα επεισόδια της σεζόν, είναι ήδη διαθέσιμα, στον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS).

the_sinner.jpg


Line of Duty
Η βρετανική αστυνομική σειρά που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς και βρέθηκε υποψήφια για βραβείο BAFTA, είναι πλέον διαθέσιμη στον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS). Στη διάρκεια των 6 κύκλων του Line of Duty βλέπουμε να εξυφαίνονται φαινομενικά ετερόκλιτες υποθέσεις, με κοινό όμως παρονομαστή. Μεγάλο μέρος της αστυνομικής έρευνας αφιερώνεται στο να βρεθεί η ταυτότητα του μυστηριώδους “Χ”, ενός διεφθαρμένου αστυνομικού με υψηλή θέση μέσα στο Σώμα και με ισχυρές διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.

line_of_duty.jpg

Dan Brown’s The Lost Symbol
Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν «The Lost Symbol», η σειρά αποτελεί το prequel του «Κώδικα Da Vinci» και εξιστορεί τις πρώτες περιπέτειες του ιστορικού Ρόμπερτ Λάντον, οι οποίες ξεκινούν όταν ο μέντοράς του πέφτει θύμα απαγωγής και πρέπει να τον βρει λύνοντας διάφορα μυστήρια.

dan_brown.jpg

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον Άσλεϊ Ζούκερμαν (Designated Survivor, The Code). H σειρά είναι διαθέσιμη στον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS).

DAN BROWN'S THE LOST SYMBOL | ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 120 ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΕΙΡΩΝ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ | COSMOTE TV

The North Water

Ο Κόλιν Φάρελ επέστρεψε στη μικρή οθόνη με το δράμα μυστηρίου «The North Water» σε σκηνοθεσία Άντριου Χέι («Weekend», «45 Χρόνια»). Η σειρά εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του 1850 και ακολουθεί έναν πρώην στρατιωτικό χειρουργό, που αποφασίζει να συμμετάσχει ως γιατρός σε μια φαλαινοθηρική αποστολή στον αρκτικό κύκλο. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με έναν ψυχοπαθή φαλαινοθήρα με δολοφονικές τάσεις. Το The North Water είναι διαθέσιμο στον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS).

thumbnail_the_north_water-2.jpg

THE NORTH WATER | ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 120 ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΕΙΡΩΝ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ | COSMOTE TV Unlisted

New Amsterdam - 4η σεζόν
​Εμπνευσμένη από το Bellevue, το παλιότερο δημόσιο νοσοκομείο στην Αμερική, η σειρά ακολουθεί τον ιδιοφυή και γοητευτικό γιατρό Μαξ Γκούντγουιν (Ράιαν Έγκολντ), τον νεαρότερο διευθυντή του ιδρύματος, που προσπαθεί να σταματήσει τη γραφειοκρατία, να προσφέρει εξαιρετική ιατρική φροντίδα και να φέρει νέα πνοή στο υποτιμημένο, υποστελεχωμένο και χωρίς μεγάλες χορηγίες, νοσοκομείο.

new_amsterdam.jpg

Στην 4η σεζόν του New Amsterdam, ο Μαξ βρίσκεται επιτέλους σε σχέση με την Έλεν, αλλά η επιθυμία της να μετακομίσει στο Λονδίνο αλλάζει τις ισορροπίες. Ο νέος κύκλος επεισοδίων προβάλλεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV, κάθε Πέμπτη στις 22:00 (COSMOTE SERIES HD), αν όμως έχεις χάσει την αρχή, κανένα πρόβλημα! Τα 8 πρώτα επεισόδια της 4ης σεζόν καθώς και οι προηγούμενοι 3 κύκλοι επεισοδίων της σειράς, είναι ήδη διαθέσιμα στον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS)

The Resident– 5η σεζόν
Σε ένα συνηθισμένο νοσοκομείο των ΗΠΑ, γιατροί και νοσηλευτές δίνουν καθημερινά μάχη με τις ασθένειες, τον θάνατο, την κρατική αμέλεια, το «εγώ» τους και τις φιλοδοξίες τους, προκειμένου να βοηθήσουν τους ασθενείς τους.

cosmote_tv_the-resident.jpg

Στην 5η σεζόν της σειράς, οι προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις των γιατρών και νοσηλευτών του Chastain Memorial Hospital, συνεχίζονται. Ο Κόνραντ (Ματ Ζούκρι - (The Good Wife, Gilmore Girls) έρχεται αντιμέτωπος με μία μεγάλη απώλεια, που θα ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του και θα επηρεάσει και την επαγγελματική του πορεία. Κάπως έτσι, η έξοδος από το νοσοκομείο που πάντα θεωρούσε σαν δεύτερο σπίτι φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Ο 5ος κύκλος επεισοδίων του The Resident προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22:00 (COSMOTE SERIES HD). Τα 6 πρώτα επεισόδια της 5ης σεζόν καθώς και οι προηγούμενοι 4 κύκλοι επεισοδίων είναι ήδη διαθέσιμα, στον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS).

THE RESIDENT | ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 120 ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΕΙΡΩΝ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ | COSMOTE TV

Μάθε εδώ περισσότερα για τις σειρές της COSMOTE TV.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ