Visual Browsing
Είδα την επιστροφή του Λαζόπουλου και είμαι καλά
TV SHOW

Είδα την επιστροφή του Λαζόπουλου και είμαι καλά

Περιορίστηκαν τα μαθήματα πολιτικής αγωγής, αυξήθηκε η συμμετοχή του Κούγια

Δεν το βρήκε τόσο τακτοποιημένο όσο του είχε υποσχεθεί ο Τσίπρας, αλλά η δυσάρεστη εξέλιξη δεν του χάλασε το κέφι. Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα. Ακολουθούν άλλα 16.

1. Ο Λάκης Λαζόπουλος παραμένει ένας χαρισματικός παραμυθάς. Στο νέο «Αλ τσαντίρι» διηγήθηκε μικρές ιστορίες, τις οποίες χειρίστηκε μαεστρικά. Καμιά σχέση με τους περσινούς «10 μικρούς Μήτσους», όπου έδινε την εντύπωση ότι δεν μπορούσε να κουμαντάρει τους ήρωες του.

2. Στην σάτιρα δεν παραδίδεις στον καλλιτέχνη κατάλογο με στόχους. Εκείνος τους επιλέγει και αν το ένστικτο του λειτουργεί σωστά, τότε επιβραβεύεται με την αποδοχή του κοινού. Ως εκ τούτου οι κριτικές που ακολούθησαν και επιπλήττουν το Λαζόπουλο γιατί δεν ασχολήθηκε με συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, μαρτυρούν προσπάθεια καθοδήγησης και δεν υπάρχει καθοδηγούμενη και κατά παραγγελία σάτιρα.

3. Οι εποχές των πολιτικών μονολόγων που χάιδευαν τα αυτιά του κοινού και το οδηγούσαν στην κομματική δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι τελείωσαν. Είναι μεγάλο κέρδος για όλους ότι δεν είχαμε θεωρίες σαν τις παλιές με το νερό που θα μας δηλητηρίαζαν οι  ξένοι αν ο Τσίπρας δεν ψήφιζε τα μνημόνια.

Σχετικα
Η 4η σεζόν του La Casa de Papel δεν ήταν όπως την περιμέναμε
Η 4η σεζόν του La Casa de Papel δεν ήταν όπως την περιμέναμε

4. Τα σεξουαλικά αστεία με «αράπηδες» που έχουν μεγάλο ανδρισμό, τον οποίο χρησιμοποιούν τιμωρητικά, είναι αναχρονιστικά και δυστυχώς ρατσιστικά.

5. Το πρόβλημα με τον Κούγια δεν είναι το ύψος του. Περιέργως αυτό απετέλεσε το βασικό συστατικό των εναντίον του αναφορών.

 

Σχετικα
Ο Σταμάτης Κριμιζής μας πάει στο διάστημα
Ο Σταμάτης Κριμιζής μας πάει στο διάστημα

6. Ήταν εντελώς αφύσικο να καταναλωθεί σχεδόν το ένα τέταρτο της εκπομπής για το επεισόδιο στα μπουζούκια με τον Κούγια. Παλιά διεκδικούσε χρόνο και η Μιμή Ντενίση.

7. Τα αστεία με τους «χοντρούς» που «μοιάζουν με λουκάνικα» είναι πιο παλιακά και από αυτά με τις πορδές. Ακούστηκαν και τα δύο. Το πρώτο για μία κυρία που μπήκε μπροστά από την κάμερα και το δεύτερο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με την σάτιρα,  είναι «σα να έχει πορδές στη μύτη,  σαν να δουλεύει σε πορδοποιείο».

8. Η σάτιρα απέναντι στο Μητσοτάκη ήταν ήπια. Κάποιοι υπέθεσαν ότι έτσι προεξοφλείται το αποτέλεσμα των εκλογών. Θα δείξει στα επόμενα επεισόδια.

9. Η τηλεοπτική σάτιρα κινήθηκε σε ρηχά νερά. Το μεγαλύτερο μέρος του υλικού αντλήθηκε από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια και της Κατερίνας Καινούργιου. Ευκολάκι.

10. Το βιντεάκι με το ινδικό ερωτικό τραγούδι όπου το ζευγάρι είχε τα κεφάλια του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, ήταν από τις πιο ωραίες στιγμές της εκπομπής.

11. Το σκετς με τον Φιλιππίδη και τον Χαϊκάλη εξαντλήθηκε στο εύρημα με τα φουστάνια που φορούσαν. Τα υπόλοιπα ήταν δυσανάλογα αμήχανα για την ικανότητα των πρωταγωνιστών.

12. Δεν είχε νόημα η υπενθύμιση μέτριων στιγμών από παλιά «Αλ τσαντίρι».

13. Το αστείο για τους κινέζους που έχουν περιορισμένο μέγεθος ανδρισμού, χρησιμοποίησε χειρότερα στερεότυπα και από τον «αράπη με τις 85 πόντους που μας τη χώνει με φόρα».

14. Ο «αράπης το έχωσε περισσότερο στον Βενιζέλο γιατί είχε περιθώριο», ήταν η πιο δυσάρεστη στιγμή της βραδιάς.

15. Το παράρτημα «Αλ σιχτίρι», είναι δείγμα πολύ φτωχής τηλεόρασης. Η συνέντευξη που προηγήθηκε θύμισε παλιό Epsilon, η συναυλία του Αργυρού είχε διάρκεια πέρα από οποιασδήποτε τηλεοπτική λογική.

16.Η υποδοχή που επεφύλαξε το κοινό στο Τσαντίρι ήταν αναμενόμενη. Το ποσοστό 16% έγινε στο Open και μάλιστα στην βραδινή του ζώνη.

Δειτε επισης

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5