1821 Digital Gallery
Σπύρος Παπαδόπουλος
TV SHOW

Μεγάλη ήττα των Τούρκων! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανακαταλαμβάνει τη ζώνη του Σαββάτου!

Στήνεται τρικούβερτο γλέντι με την Πάολα!

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την 25η Μαρτίου, την ημέρα όπου το Έθνος γιορτάζει την απελευθέρωσή του από τον τουρκικό ζυγό. Θα ξαναδούμε με συγκίνηση τον οπλαρχηγό Φώτο Τζαβέλλα να ερωτεύεται την Κάτια Δανδουλάκη δίπλα σε μια βρύση και οι ψυχές μας θα ευφρανθούν βλέποντας τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ-Παπαφλέσσα να βροντοφωνάζει «Νικάμε αδέλφια», παρόλο που ξέρουμε ότι τελικά χάσαμε (τη μάχη, αλλά κερδίσαμε τον πόλεμο). Οι εορτασμοί  φέτος ξεκινούν ένα μήνα νωρίτερα. Από το πανηγυρικό δελτίο που (δεν) μας έστειλε ο Σκάι μάθαμε ότι το ασκέρι του Ατζούν Ιλιτζαλί αποχωρεί ατάκτως από τη ζώνη του σαββατόβραδου και στη θέση του θα ξαναυψωθεί η γαλανόλευκη πάνω στους πάγκους του Σπύρου Παπαδόπουλου, θα ξαναβρούμε το πάτωμα στρωμένο με μπαξέδες από άνθη της ελληνικής γης, θα ξαναγεμίσουν τα ποτήρια με αγνά γιοματάρια από ρετσίνα και κοκκινέλι.

«Στην υγειά σας ρε παιδιά» θα ξαναπούν (συντροφιά με την Πάολα) οι τηλεθεατές που εδώ και δεκαετίες κάνουν τη σαββατιάτικη έξοδο τους στο τηλεκαπηλειό, βλέποντας ανερχόμενες τσιφτετελούδες σαν τα κρύα νερά να χορεύουν το «Πότε Βούδας - πότε Κούδας» και το θίασο του Σταμάτη Φασουλή να συγκινείται ακούγοντας τα «Χαμοπούλια» με τον Δημήτρη Μπάση.

Η επιστροφή του Σπύρου Παπαδόπουλου είναι αποτέλεσμα του πατατράκ που συνόδευσε την πρόσφατη επιλογή της διοίκησης του σταθμού. Κάνοντας για πολλοστή φορά το χατίρι του τούρκου παραγωγού, έφερε μία εκπομπή που είναι ταυτισμένη με το Σάββατο στην εντελώς άγνωστη ζώνη της Παρασκευής και με ένα σμπάρο πέτυχαν δυο τρυγόνια. Μείωσαν δραματικά τα ποσοστά του «Στην υγειά μας», ενώ το Survivor του Σαββάτου ακολουθεί το νόμο της ελαφρότητας και πέφτει με γδούπο στο γκρεμό που οι ίδιοι έσκαψαν. 

Βέβαια η επιστροφή του Σπύρου Παπαδόπουλου στο σπίτι δεν σημαίνει οτι η οικογένειά του Σκάι ευτυχεί. Το πρόγραμμα που βασίζεται στις τουρκικές παραγωγές μπάζει, πηγαίνει απ' το κακό στο χειρότερο. Μέχρι τώρα, στη ζώνη 6-8 στην οποία μεταδίδεται το «Survivor Panorama» και το πρώτο μέρος του δελτίου, το κανάλι του Φαλήρου έχανε από τον ΑΝΤ1, τον Αlpha, τον Star και –έκπληξη– από το TV Μακεδονία. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιό δύσκολα! Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη μέτρηση, ο Σκάι πλέον χάνει από τον ΑΝΤ1, τον Αlpha, τον Star, το TV Μακεδονία αλλά και το Open!

Το αστείο είναι ότι το συγκεκριμένο κανάλι προ καιρού ζητούσε να σταματήσει η μετάδοση του Mega γιατί ήταν σίγουρο ότι θα έπαιρνε τα ποσοστά του και με αυτό τον τρόπο θα εξασφάλιζε την πρωτιά!

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5