TV & Media

Πάτωσε η συνέντευξη του Τσίπρα στο Open!

Έχασε 1 εκατομμύριο τηλεθεατές από την προηγούμενη τηλεοπτική του εμφάνιση

115071-630725.jpg
Βαγγέλης Περρής
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
271_synenteyxi_sto_deltio_eidiseon_toy_tileoptikoy_stathmoy_open_youtube_copy.jpg

Όταν ο πρωθυπουργός έδωσε προ ολίγων μηνών συνέντευξη στον Alpha, η εταιρεία μετρήσεων κατέγραψε τηλεθέαση 26,9%. Το γεγονός πανηγυρίστηκε από τα κυβερνητικά ΜΜΕ και το τριγύρω σύστημα, διότι «απεδείκνυε τη διεισδυτικότητα του Αλέξη κυρίως στο νεανικό κοινό».

Οι πιο ευφάνταστοι και επαγγελματίες συμπέραναν μάλιστα ότι 26,9% είναι και το ποσοστό που θα εισπράξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές. Το γεγονός ότι το ίδιο δελτίο επιτυγχάνει σχεδόν καθημερινά παρόμοια ποσοστά αποσιωπήθηκε, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το σενάριο της «μεγάλης ανόδου». 

Χθες ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό μέσω του Open. Η υποδοχή του από το ίδιο κοινό ήταν πολύ μέτρια, κυμάνθηκε στα επίπεδα του 11%! Αν υιοθετούσαμε τη λογική των κυβερνητικών ΜΜΕ, θα συμπεραίναμε ότι τόση είναι πλέον η αποδοχή του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή έχασε το ένα τρίτο της δύναμής του. Η πραγματικότητα είναι απλούστερη. Το γκελ ενός πολιτικού δεν μετράται με την τηλεθέαση. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, πρωθυπουργός θα ήταν ο Βασίλης Λεβέντης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ