1821 Digital Gallery
4 πράγματα που γνωρίζουμε για την τρίτη σεζόν του Stranger Things

4 πράγματα που γνωρίζουμε για την τρίτη σεζόν του Stranger Things

Η αναμονή είναι σκληρή, ακόμα και όταν τρως eggos

Ενώ τα teasers και οι πρώτες σοβαρές ανακοινώσεις για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones έχουν ήδη ξεκινήσει να ομορφαίνουν τις ημέρες μας, η άλλη σειρά-εμμονή που μας έδωσε το Netflix και υπεραγαπήσαμε φαίνεται να βρίσκεται ακόμα μακριά.

Η δεύτερη σεζόν του Stranger Things έχει ήδη κλείσει έναν χρόνο κυκλοφορίας και, ενώ άφησε τους περισσότερους φαν άκρως ικανοποιημένους, η ανάγκη για νέο υλικό γίνεται όλο και μεγαλύτερη όσο περνάει ο καιρός. Ιδού 4 πράγματα που ήδη γνωρίζουμε για το τρίτο μέρος της ιστορίας.

1. Θα υπάρξει ένα πέρασμα χρόνου

Σχετικα
Ποια χριστουγεννιάτικη ταινία πρέπει να δεις σύμφωνα με το ζώδιό σου
Ποια χριστουγεννιάτικη ταινία πρέπει να δεις σύμφωνα με το ζώδιό σου

Όπως ακριβώς συνέβη ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη σεζόν, η τρίτη θα ξαναπιάσει την πλοκή αφού έχει περάσει κάποιος καιρός και οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες έχουν λίγο ηρεμήσει. Ένας βασικός λόγος για κάτι τέτοιο είναι το γεγονός πως οι μικρότεροι από τους ηθοποιούς δείχνουν πολύ πιο μεγάλοι από όταν η σειρά ξεκίνησε και δεν θα μπορούσαν να υποδύονται ακόμα τα παιδιά.  Σύμφωνα με τα λεγόμενα των αδερφών Duffers που έχουν δημιουργήσει την σειρά, η παρέα του Will και της Eleven θα ζήσει το «τελευταίο καλοκαίρι της παιδικής τους ηλικίας» και αυτό θα προκαλέσει τριβές μεταξύ τους, καθώς όλοι μεγαλώνουν και ίσως δεν βρίσκουν την ίδια ευχαρίστηση στο  να παίζουν Dungeons and Dragons.

2. Θα επιστρέψει ο Mind Flayer

Σχετικα
Σήμερα κλαίμε γιατί βγήκε το πρώτο τρέιλερ του νέου Lion King
Σήμερα κλαίμε γιατί βγήκε το πρώτο τρέιλερ του νέου Lion King

Όπως καταλάβαμε από το φινάλε της δεύτερης σεζόν, ο Mind Flayer εξακολουθεί να βρίσκεται στο Upside Down και τον είδαμε να στέκεται απειλητικά πάνω από το γυμνάσιο του Will και των φίλων του. Είναι λοιπόν αρκετά εμφανές ότι η παρουσία του θα είναι ένα μεγάλο μέρος της πλοκής.

Ο executive producer Dan Cohen είπε στο περιοδικό TV Guide: «Υπήρχαν κι άλλοι τρόποι που θα μπορούσαμε να έχουμε λήξει την σεζόν όμως πιστεύω πως αυτό ήταν ένα πολύ δυνατό και λυρικό τέλος και μας άφησε να αποφασίσουμε που ακριβώς θα συγκεντρωθούμε για την συνέχεια».

3. Θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις που έχουμε από την δεύτερη σεζόν

Οι Duffer Brothers μας έδωσαν πάρα πολύ υλικό για να σκεφτούμε στην προηγούμενη σεζόν. Ίσως υπερβολικά πολύ. Μιλώντας στο περιοδικό Vulture, ο Matt Duffer ανέφερε μερικές ιστορίες και plot points τα οποία έπρεπε να εγκαταλείψουν προσωρινά για να ασχοληθούν με τα πιο σημαντικά ζητήματα.

«Ο χαρακτήρας του Billy θα είχε μεγαλύτερο ρόλο στην αρχή. Καταλήξαμε να έχουμε τόσους πρωταγωνιστές που πολλές από τις μικρότερες ιστορίες έπρεπε να πάνε κατευθείαν στην τρίτη σεζόν. Σχεδιάζαμε κάτι με τους έφηβους το οποίο έπρεπε να ακυρώσουμε γιατί είχαμε ήδη τόσα άλλα να τρέξουμε».

4. Θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019

Stranger Things: Season 3 | Title Tease [HD] | Netflix

Μόλις πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς ότι μπορούμε να περιμένουμε την τρίτη σεζόν μέσα στο επόμενο καλοκαίρι. Σαν δώρο για την τεράστια υπομονή μας, οι Duffers αποκάλυψαν και τους τίτλους του κάθε επεισοδίου.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5