1821 Digital Gallery
Αλέξη, πρόσεχε τι τάζεις
TV SHOW

Αλέξη, πρόσεχε τι τάζεις

Πήγε στοίχημα με τον Σρόιτερ. Κι αν του κάτσει; Μεγάλα κέρδη!
© twitter.com / ALPHA_TV

Λίγες ημέρες μετά την είσοδο της Motor Oil στον Alpha, ο πρωθυπουργός της χώρας αποδέχτηκε την πρόσκληση να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό και πήρε θέση στο κεντρικό δελτίο του σταθμού. Προηγουμένως είχαν πάρει θέση οι πολυπληθείς φρουροί του, οι οποίοι βρίσκονταν στην έξοδο των κτιρίων, στην είσοδο, στο ασανσέρ, στο μπαρ, στο στούντιο, στο κοντρόλ και γενικά όπου ελλόχευε κίνδυνος. Ο Αλέξης Τσίπρας αντιμετώπισε τις ερωτήσεις του Αντώνη Σρόιτερ καταπώς συνηθίζει, δηλαδή είπε αλήθειες αποφεύγοντας να κοιτάξει τον συνομιλητή του στα μάτια, προφανώς λόγω συστολής. Τα επιχειρήματα που ανέπτυξε απέδειξαν ότι, παρά τη δόξα και τα συμπαρομαρτούντα της, παραμένει ένας αληθινός εκπρόσωπος του λαού που εξακολουθεί να μιλάει όπως οι απλοί άνθρωποι στα καφενεία. Όταν του ζητήθηκε να τεκμηριώσει τη βεβαιότητα για την «ευρύτατη αποδοχή» που θα συναντήσει η επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, τάπωσε τον Σρόιτερ προτείνοντάς του να πάνε στοίχημα! Υπενθυμίζουμε ότι και σε προηγούμενες συνεντεύξεις του ο πρωθυπουργός είχε καταφύγει σε ανάλογη, επίσης αποστομωτική, επιχειρηματολογία. Εφησύχασε τους πολίτες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μειωθούν οι συντάξεις απειλώντας ότι θα γδυθεί («τι θέλετε να κάνω για να το πιστέψετε; Να βγάλω το σακάκι μου;»). Διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ούτε «μία στο εκατομμύριο» περίπτωση να μείνουμε από ρευστό γιατί «οι ευρωπαίοι θα μας παρακαλάνε να μας δανείσουν». Ήταν σίγουρος ότι τα κανάλια θα περιοριστούν σε τέσσερα μετά από απόφαση του συμβουλίου της επικρατείας και οι νομικοί που υποστήριζαν το αντίθετο «πρέπει να μάθουν ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα».

Ακόμη και όσοι διαφωνούν με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχονται ότι ο λόγος του πρωθυπουργού αποτελεί συμβόλαιο.

Ο ΓΕΡΟ-ΔΗΜΟΣ ΠΑΕΙ
Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Alpha φέρνει διαφοροποιήσεις και στη διευθυντική του πυραμίδα. Ο Δήμος Βερύκιος φημολογείται ότι θα πάψει να βρίσκεται στο γραφείο του Αντιπροέδρου, όμως θα συνεχίσει να δίνει μάχες στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ευθυτενής και ψύχραιμος θα κατατροπώνει όσους πιάνουν στο στόμα τους τα ιερά και τα όσια της αριστεράς, εκτός κι αν ξαναϋπάρξει θέμα με την αδειοδότηση, οπότε θα αλλάξει τροπάριο.

ΠΙΟ ΚΑΛΗ Η ΜΟΝΑΞΙΑ
Ο −απ' ό,τι φαίνεται τέως− Αντιπρόεδρος του Alpha Δήμος Βερύκιος χαρακτήρισε τον Νίκο Μουτσινά σαν «αποτυχημένο καράφλα». Επιβεβαιώθηκε κατά το ήμισυ. Ο Μουτσινάς δεν έβγαλε μαλλιά, αλλά στη φετινή του θητεία στο Open δεν είναι αποτυχημένος. Αντιθέτως λάμπει και ο λόγος είναι απλός. Ακολουθεί μοναχική πορεία και εκμεταλλεύεται τα αναμφισβήτητα προσόντα του, τα οποία πλέον δεν κατεβάζει χαμηλά ώστε να περάσουν από τον πήχη που έβαζαν οι εκάστοτε συμπαρουσιαστές του .

ΕΠΙΒΙΩΣΗ
Η εισβολή των Survivors του Σκάι στο Nomads του ΑΝΤ1 φαίνεται να αποδίδει! Το ριάλιτι επιβίωσης ξεκόλλησε από τα χαμηλά ποσοστά και πλέον στέκεται ανταγωνιστικά απέναντι στους αντιπάλους (17,6% το Nomads, 26,4% το Voice).

OPEN
Δεν φτουράνε τα περισσότερα από τα νέα προγράμματα του Open. Ακόμη και το Project RunWay, που είναι πολύ καλή παραγωγή, βολοδέρνει σε ποσοστά τα οποία μετά βίας ξεπερνούν το 3%. Σίγουρα του αξίζει καλύτερη μεταχείριση.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5