1821 Digital Gallery
Στέλιος Κουδουνάρης - My Style Rocks 2018
TV SHOW

Kavga στο harem του My Style Rocks

Ο Βαγγέλης Περρής βλέπει παλιά και νέα σίριαλ και εκπομπές

Νέες ιδέες στο My Style Rocks! Οι σουλτάνοι της παραγωγής, βλέποντας ότι οι συζητήσεις για το στιλ, οι βαθμολογίες και οι πασαρέλες δε βοηθούν την εκπομπή να επιπλεύσει στους πίνακες τηλεθέασης, κατέφυγαν στην πατροπαράδοτη συνταγή του kavga και πλέον επί καθημερινής βάσης κάποιος τσαντίζεται τόσο πολύ που φεύγει απ' το στούντιο! Την Τετάρτη πήρε των ομματιών του ο Στέλιος Κουδουνάρης, την Πέμπτη ήρθε η σειρά μιας διαγωνιζόμενης να το σκάσει απο το χαρέμι, στις επόμενες μέρες αναμένεται να διογκωθεί ακόμη περισσότερο το κύμα φυγής. Είναι κρίμα που τόσο τζαχτι πηγαίνει χαμένο, γιατί οι τηλεθεατές προηγήθηκαν και έχουν εγκαταλείψει πρώτοι.

Η συνταγή της θορυβώδους αποχώρησης που λανσάρει το My Style Rocks σαν εξ ανατολών νεωτερισμό, στην Ελλάδα είναι τόσο παλιά όσο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Η Τίνα Μεσσαροπούλου έγραψε κάτι που ενόχλησε την Αθηναΐς Νέγκα». Όπως μάθαμε στο σχολείο, η λέξη «Αθηναΐς» είναι άκλιτη και παραμένει αναλλοίωτη σε όλες τις πτώσεις. (Η εκπομπή «Τι Λέει» μήπως θα πρέπει να μετονομαστεί σε «Τι Γράφει»;)

Τίνα Μεσσαροπούλου, Αθηναΐς Νέγκα, «Τι Λέει»
Σχετικα
Ιωάννα Μαλέσκου: Ολοκληρώνεται η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ
Ιωάννα Μαλέσκου: Ολοκληρώνεται η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Ευτυχώς που τελείωσε το καιρικό φαινόμενο «Ξενοφών» και έτσι σταμάτησαν οι δημοσιογράφοι να παλεύουν με αυτό το παράξενο όνομα. Χάθηκε να το πούνε «Φώντας» που είναι πιο ματζέβελο;

Για τους φιλότεχνους που ανησυχούν αν αυτή την εβδομάδα που μετακομίζει το Έψιλον - Open σε νέες εγκαταστάσεις, θα παίξουν κανονικά τα «Αποκαλυπτικά plus»: Μπορούν να ηρεμήσουν! Σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ, «η εκπομπή θα μεταδοθεί έστω και μαγνητοσκοπημένη για να μη χαθούν τα εμπορικά της συμβόλαια». Θα ήταν πραγματικά κρίμα να στερηθούν οι τηλεθεατές τις μεγάλες εμπορικές συμφωνίες του υποψήφιου δήμαρχου Αθήνας που, συν τοις άλλοις, θα κάνουν κούκλα την πρωτεύουσα! Όπως έχει καταγράψει η Ιστορία, ο Μένανδρος (ο ίδιος για παράξενους λόγους το γράφει ανορθόγραφα «Μαίνανδρος») στην τελευταία εκπομπή του Ιουλίου είχε δηλώσει: «Θα κατέβω υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Θα πούμε τα υπόλοιπα μέχρι τέλος Ιουλίου, οπότε θα ανακοινωθεί και επίσημα. Ούτε με πολιτικά χρώματα, ούτε με τίποτα... Έχω ζητήσει να αναλάβω το εμπορικό κομμάτι του συγκεκριμένου δήμου. Από τις πολύ μεγάλες εταιρείες της χώρας θα ζητήσω −επειδή αυτό το κανάλι χτίστηκε από το μηδέν στα οικονομικά και πουλήθηκε κερδοφόρο− να κάνουμε το ίδιο».

Ο Ιούλιος επίσης εσήμανε την κυκλοφορία της κυριακάτικης εφημερίδας του Μένιου Φουρθιώτη. Το έχει ανακοινώσει ο ίδιος και αν δεν την βρίσκετε στα περίπτερα, κάποιο σαμποτάζ γίνεται. Τι κάνει η αστυνομία;

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5