1821 Digital Gallery
Η Nova φέρνει το... μαγικό κανάλι του Harry Potter!

Η Nova φέρνει το... μαγικό κανάλι του Harry Potter!

Η διευθύντρια των καναλιών Novacinema, Αγάπη Κεφαλογιάννη, μιλάει στην A.V. για τον ερχομό του pop up καναλιού NovaHarryPotterHD

«Μαγικό» Οκτώβριο υπόσχεται η Nova στους σινεφίλ και στους εκατομμύρια φαν του Harry Potter! Ο διασημότερος κινηματογραφικός μάγος όλων των εποχών που, παρά τη μικρή του ηλικία, έχει προλάβει κι έχει... μεγαλώσει γενιές και γενιές θαμαστών, σε ένα κανάλι.

Η Αγάπη Κεφαλογιάννη, διευθύντρια των καναλιών Novacinema, μας αγγίζει με το «μαγικό ραβδί» τής Nova και παρουσιάζει αποκλειστικά στην «Athens Voice» τον ερχομό του pop up καναλιού, του NovaHarryPotterHD που θα μας συντροφεύσει από τις 14 ως τις 29 Οκτωβρίου.

Τι... μαγικό φέρνει η Nova στους σινεφίλ τον Οκτώβριο;

Ένα μαγικό κανάλι! Το «Nova Harry Pοtter HD» που για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα φέρει όλες τις ταινίες Harry Potter για όλους τους συνδρομητές της Nova! Είμαστε πράγματι μαγεμένοι κι εμείς... και πολύ υπερήφανοι καθώς και οι 8 ταινίες −Harry Potter and the Sorcerer's Stone, The Chamber of Secrets, The Prisoner of Azkaban, The Coblet of Fire, The Order of the Phoenix, The Half Blood Prince, The Deadly Hallows I &II− όπως και η πρεμιέρα της J. K. Rowling «Φανταστικά Ζώα και πού βρίσκονται» θα είναι διαθέσιμα στο κανάλι Nova Harry Potter HD κάθε βράδυ από 14 ως 29 Οκτωβρίου από τις 19.00. 

Σχετικα
Η Έμα Γουάτσον είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από τον «Χάρι Πότερ»
Η Έμα Γουάτσον είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από τον «Χάρι Πότερ»

Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όλες οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες μέσω της υπηρεσίας Nova on Demand σε όλους τους συνδρομητές ώστε ο καθένας να τις απολαύσει όποτε εκείνος θέλει και μπορεί. Και φυσικά, όσες φορές θέλει! Και μάλιστα οι τρεις πρώτες ταινίες στο On demand θα είναι διαθέσιμες και μεταγλωττισμένες για τα μικρότερα παιδιά! Αυτό σημαίνει Οκτώβρης με ζεστή σοκολάτα και αγκαλιές στον καναπέ με τα παιδιά μας στη μαγεία του Nova Harry Potter HD! 

Τα εκατομμύρια των φαν του Χάρι Πότερ τι θα παρακολουθήσουν μέσα από το αποκλειστικό κανάλι;

Σχετικα
Συναρπαστικά ντοκιμαντέρ ξεκινούν στο National Geographic
Συναρπαστικά ντοκιμαντέρ ξεκινούν στο National Geographic

Το Nova Harry Potter HD θα πλαισιώνει ολόκληρο τον μαγικό κόσμο του Harry Potter! Εκτός από τις οκτώ ταινίες που αναφέρω παραπάνω και την πρεμιέρα «Fantastic Beasts and where to Find Them», θα δούμε αποκλειστικά και για πρώτη φορά συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κάθε ταινίας, σκηνές από τα γυρίσματα και πολύ behind the scenes footage! Επίσης το Σαββατοκύριακο 28 & 29/10 θα είναι Harry Pοtter back to back με όλες τις ταινίες προγραμματισμένες από το μεσημέρι στις 14.00. Οι φαν, λίγο πριν από την έναρξη του καναλιού, θα απολαύσουν δύο facebook live αφιερωμένα στον Harry Potter και τις ταινίες του στις 2/10 και 9/10 αντίστοιχα,  με την επιμέλεια της Nova! 

Φανταστικά Ζώα και πού βρίσκονται

Εκτός όμως από το NovaHarryPotterHD τι άλλο να περιμένουμε από τα Novacinema το επόμενο διάστημα;

Δυνατές οσκαρικές πρεμιέρες για τον Νοέμβριο στα κανάλια Novacinema: Arrival, Hawcksaw Ridge, Hidden Figures και η καταπληκτική συμπαραγωγή της Nova, Τέλειοι Ξένοι δίνουν μια γεύση για τις Κυριακές του μήνα. Η μαγεία, όμως, για την οικογένεια συνεχίζεται και τον Νοέμβριο στην υπηρεσία On demand με αφιέρωμα στις γαλλικές κωμωδίες και τις αγαπημένες ταινίες Asterix.

Για τους πιο δραστήριους και σκληρούς, επιλεγμένες blockbusters της Killer Elite θα ταράξουν τα νερά: The Expendables i&II, Looper, Colombiana, Hanna, The Mechanic etc. Τέλος −για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος− σειρές και NovaBox sets στην υπηρεσία on demand σημαίνει όλοι οι κύκλοι από το πρώτο ως το τελευταίο επεισόδιο στο χέρι μας! Oι νέοι κύκλοι των σειρών Gomorra και 1993 τον Οκτώβριο και Νοέμβριο όποτε εσύ θέλεις.

Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5