Θεατρο - Οπερα

Τον «Κύκλο των χαμένων ποιητών» ανεβάζει ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Ο Άκης Σακελλαρίου πρωταγωνιστεί στο ρόλο του αντικομφορμιστή καθηγητή που στην ομώνυμη ταινία είχε υποδυθεί ο Ρόμπιν Γουίλιαμς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο κύκλος των χαμένων ποιητών
Ο κύκλος των χαμένων ποιητών

«Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» τη νέα σεζόν στο θέατρο Βρετάνια σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη

Το έργο του Τομ Σούλμαν που κέρδισε το κοινό στη μεγάλη οθόνη μέσα από την ταινία του Πίτερ Γουίαρ ανεβάζουν στη σκηνή του θεάτρου Βρετάνια την προσεχή θεατρική σεζόν ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, η καλλιτεχνική εταιρεία Μυθωδία και η People Entertainment Group.

Στο ρόλο του Τζον Κίτινγκ, του αντισυμβατικού καθηγητή αγγλικής λογοτεχνίας που στην πολυβραβευμένη ταινία υποδύθηκε ο αξέχαστος Ρόμπιν Γουίλιαμς, θα βρεθεί ο Άκης Σακελλαρίου.

Η παράσταση αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 9 Δεκεμβρίου 2022 για να ξετυλίξει την ιστορία του καθηγητή που με τις προοδευτικές εκπαιδευτικές αντιλήψεις του αναστατώνει τη ζωή ενός συντηρητικού αμερικανικού λυκείου, καθώς παρακινεί τους μαθητές του να εκφραστούν με όχημα την ποίηση.

Αυτό το διάστημα, πάντως, παραγωγή και σκηνοθέτης διεξάγουν ακρόαση αναζητώντας άνδρες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 17 έως 20 χρόνων που θα συμπληρώσουν τη διανομή. Θυμίζουμε ότι στην ταινία του 1989 συμπρωταγωνιστούσαν οι νεαροί τότε Ίθαν Χοκ, Ρόμπερτ Σον Λέοναρντ και Τζος Τσαρλς.  

Ακρόαση για τον Κύκλο των χαμένων ποιητών

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν βιογραφικό και φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kiklos_vretania@hotmail.com έως το Σάββατο 14/5 στις 14:00. Στις πληροφορίες ζητείται να αναγράφεται η πιθανή γνώση μουσικού οργάνου.
Ο πρώτος κύκλος της ακρόασης θα πραγματοποιηθεί με ραντεβού τις ημέρες Τρίτη 17/5, μεταξύ των ωρών 16:30 έως 23:30 και Τετάρτη 18/5, μεταξύ 12:30 έως 18:00, στο θέατρο Βρετάνια.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει έναν μονόλογο της αρεσκείας τους και ένα τραγούδι. Αναφέρεται, ωστόσο, ότι η πιθανή αδυναμία κάποιου υποψηφίου στο τραγούδι δεν θα αποτελέσει λόγο αποκλεισμού.
Η παραγωγή επιφυλάσσεται για τη διενέργεια και δεύτερου κύκλου ακρόασης την Δευτέρα ή Τρίτη 23 ή 24 Μαΐου, μεταξύ των ωρών 17:00 έως 23:00 στον ίδιο χώρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ