Θεατρο - Οπερα

Άρης Σερβετάλης: Στο Άγιο Όρος μετά την αποχώρηση από το θέατρο

Παραβρέθηκε σε αγρυπνία στη Μονή Βατοπεδίου (εικόνες)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο Άγιο Ορος βρέθηκε ο Άρης Σερβετάλης. Ο ηθοποιός που αποχώρησε πρόσφατα από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος», συμμετείχε σε αγρυπνία στη Μονή Βατοπεδίου.
O HΘΟΠΟΙΟΣ ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ | ΦΩΤΟ: ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ / NDP PHOTO AGENCY

Στο Άγιο Ορος βρέθηκε ο Άρης Σερβετάλης. Ο ηθοποιός που αποχώρησε πρόσφατα από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος», συμμετείχε σε αγρυπνία στη Μονή Βατοπεδίου.

Το Άγιο Όρος επισκέφθηκε ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από την παράσταση «Ρινόκερος», επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές.

Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα υποδύθηκε τον Άγιο Νεκτάριο στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού», βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Άγιο Όρος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα θρησκευτικού ενδιαφέροντος romfea.gr, ο Άρης Σερβετάλης ήταν ανάμεσα στους πιστούς που παρακολούθησαν την Παρασκευή την αγρυπνία που τελέστηκε στη μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, για τη γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου με το παλαιό ημερολόγιο.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου, ο Άρης Σερβετάλης μίλησε στους πατέρες της μονής για τον ρόλο του ως άγιος Νεκτάριος στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού», όπως αναφέρει το Othodoxia News Agency.

Ο ηθοποιός τόνισε ότι η συμμετοχή του στην ταινία ήταν μεγάλη ευλογία για τον ίδιο και από εκείνη την στιγμή νιώθει τον άγιο κοντά του.

eisodia_batopaidi-6.jpg

eisodia_batopaidi-2.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ