Μουσικη

Tο τραγούδι των CeeLo Green και Eminem για την ταινία «Elvis»

Ποιοι συμμετέχουν στο soundtrack της ταινίας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Συνεργασία | Eminem & CeeLo Green – The King & I (from “ELVIS” OST)
© screenshot

Εminem και CeeLo Green: Τραγούδι για την ταινία «Elvis».

Ο Eminem ενώνει τις δυνάμεις του με τον CeeLo Green για το δικό του νέο τραγούδι για την ταινία. Το «The King and I» χρησιμοποιεί samples από το «Jailhouse Rock» του Elvis Presley, ενώ στην παραγωγή του τραγουδιού έχει συνεισφέρει ο Dr. Dre. 

«Έκλεψα τη μουσική των μαύρων», λέει ο Emimen στους στίχους, αναφερόμενος στην κατηγορία που συχνά διατυπώνεται τόσο κατά του Elvis Presley σχετικά με την οικειοποίηση της μουσικής του αμερικανικού νότου στο rock ‘n’ roll του. Σε άλλο σημείο του τραγουδιού, ο Eminem παραδέχεται: «Έκλεψα τη μουσική των µαύρων, ναι, είναι αλήθεια, ίσως τη χρησιμοποίησα». Ωστόσο, σημειώνει ότι τη χρησιμοποίησε «ως εργαλείο για να καταπολεμήσει τα παιδιά του σχολείου».

Το soundtrack του «ELVIS» θα περιλαμβάνει συνεισφορές από μια εκλεκτική επιλογή μουσικών, με κάποιους να παρέχουν πρωτότυπα τραγούδια και άλλους να επιλέγουν να διασκευάσουν highlights από τον εκτενή κατάλογο του “βασιλιά του rock ’n roll”. Aνάμεσα στα ονόματα του soundtrack θα συναντήσουμε εκείνοι του Austin Butler (που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία) αλλά και των: Doja Cat, Tame Impala, Jack White, Kacey Musgraves, Nardo Wick, Stevie Nicks, Swae Lee και Diplo. Επιπλέον, θα συμπεριλαμβάνει και μερικές από τις ηχογραφήσεις του ίδιου του Presley.

Το soundtrack του «Elvis» θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου, μία ημέρα μετά την πρεμιέρα της ταινίας στους ελληνικούς κινηματογράφους, στις 23 Ιουνίου.

Eminem ft. CeeLo Green - "The King And I"

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ