Ποτέ άλλοτε τα τελευταία 80 χρόνια δεν υπήρχαν χειρότερα τραγούδια και άλμπουμ

Μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση της μουσικής και έλλειψη τραγουδιών και άλμπουμ που να συγκινούν μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού.

 

Σε κάθε εποχή στο παρελθόν υπήρχε η ταύτιση των επιτυχιών με αυτά που έπαιζαν τα ραδιόφωνα και κατ' επέκταση άρεσαν και στον κόσμο.

 

Υπήρχαν βέβαια πάντα οι προοδευτικές ηχογραφήσεις που πειραματιζόντουσαν στην μουσική και συχνά, με την πάροδο του χρόνο αποκτούσαν αρκετούς φίλους.

 

Τώρα έχουμε αυτούς που παρακολουθούν το ΤικΤοκ και αδιαφορούν για τα υπόλοιπα τραγούδια, αυτούς που ψάχνουν άγνωστα στο YouTube που σχεδόν πάντα βέβαια παραμένουν άγνωστα, εκτός από ίσως ένα στα 1000 που περνάει σε ευρύτερο κοινό.

Αυτούς οι οποίοι ακούνε ραδιόφωνο με την βασανιστική επανάληψη των ίδιων τραγουδιών, ίσως και για ένα χρόνο.

 

Αυτούς που τους αρέσει να παίζουν με τους υπολογιστές και κάνουν streaming  συνήθως σε χιπ χοπ ή άγνωστα ροκ και αν τους ρωτήσουν δεν ξεχωρίζουν καλλιτέχνες.

 

Μέσα στην χρονιά εμφανίζονται 3-4 περιπτώσεις Harry Styles που κι αυτός απέχει αρκετά, ακόμα και από σταρ τύπου Justin Timberlake.

Τι θα γίνει; όλο και κάτι θα φανεί, αλλά το πότε δε είναι πια τόσο κοντά όσο ήταν στο παρελθόν. Δηλαδή ακόμα και μια νέα Taylor Swift δεν θα είναι πια κάτι εύκολο, γι' αυτό ανάλογα ονόματα θα φαίνονται μεγαλύτερα από την πραγματική τους αξία.

Είναι σημαντικές λοιπόν οι παρουσίες τύπου Billie Eilish. Olivia Rodrigo, Harry Styles τραβάνε νέους στην μουσική.