Μουσικη

Με σημαία της Ουκρανίας ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ στην πρώτη συναυλία της περιοδείας του (βίντεο)

Στην πολιτεία Ουάσινγκτον των ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ επί σκηνής
Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ επί σκηνής © EPA/ALBERTO VALDES

Την ουκρανική σημαία κυμάτισε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ σε συναυλία του στις ΗΠΑ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο.

Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ κυμάτισε την ουκρανική σημαία, καθώς ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία του για το 2022 στο Σπόκειν στην πολιτεία Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Στις 28 Απριλίου το πρώην μέλος των Beatles έδωσε συναυλία διάρκειας 2,5 ωρών, ερμηνεύοντας πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του βρετανικού συγκροτήματος.

Το σκέλος της περιοδείας του «Got Back» στη Βόρεια Αμερική περιλαμβάνει συναυλίες στις πόλεις Σιάτλ, Όκλαντ, Λος Άντζελες, Χόλιγουντ, Βοστώνη και Βαλτιμόρη. Ο Βρετανός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, μπασίστας και ποιητής θα είναι το πρώτο όνομα στο Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 25 Ιουνίου 2022.

Κατά τη διάρκεια του ανκόρ στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ κυμάτισε την ουκρανική σημαία και τραγούδησε την κλασική επιτυχία των Beatles «Birthday».

4K UHD - Entire Song - "I've Got a Feeling" Paul McCartney and John Lennon in first encore of 2022!

Ποιοι άλλοι καλλιτέχνες εκτός από τον Πολ ΜακΚάρντεϊ στηρίζουν την Ουκρανία

O Πολ ΜακΚάρτνεϊ είναι ένας από τους καλλιτέχνες που έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην Ουκρανία, καταδικάζοντας παράλληλα τη ρωσική εισβολή.

Συγκροτήματα όπως οι Green Day, Imagine Dragons, Bring Me the Horizon, Franz Ferdinand και καλλιτέχνες όπως οι Louis Tomlinson και Nick Cave ακύρωσαν τις προγραμματισμένες συναυλίες τους στη Ρωσία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συνεχιζόμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του στο Instagram τον Μάρτιο, ο αρχηγός των Muse, Ματ Μπέλαμι, επαίνεσε τους Ρώσους που είναι «πρόθυμοι να σταθούν απέναντι στη διεφθαρμένη κυβέρνησή τους», καθώς και τον λαό της Ουκρανίας «που αγωνίζεται για το δικαίωμά του να ζει ελεύθερα και ειρηνικά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ