Μουσικη

Η Joanne διαλέγει ένα τραγούδι

Ακούστε πού το αφιερώνει και δείτε το βίντεο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Joanne

Η Joanne διαλέγει και αφιερώνει το τραγούδι «Love again» της Dua Lipa.

 

 

 

Dua Lipa - Love Again (Official Music Video)

«Love again» της Dua Lipa: Η ιστορία του τραγουδιού

Το «Love Again» σηματοδοτεί το 6ο κατά σειρά single από το album της Dua Lipa «Future Nostalgia», που κυκλοφόρησε από την Warner Records τον Μάρτιο του 2020. Έγινε πλατινένιο τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο και κέρδισε βραβείο για το «Καλύτερο Pop Ερμηνευτικό Άλμπουμ»  στα Βραβεία Grammy 2021.
Το «Love Again» βασίζεται στο μοτίβο τρομπέτας του Al Bowlly από τη δεκαετία του 1930 με το οποίο ξεκινά το τραγούδι «Your Woman». Στο music video της Dua Lipa στήνεται ένα ροντέο σε εσωτερικό χώρο, φορά τη στολή του cowgirl και ένα animal print bikini και δαμάζει με αστείρευτη γοητεία τον μηχανικό ταύρο. «Έμαθα τη χορογραφία σε 45 λεπτά, συνεχίσαμε να προσθέτουμε ρούχα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όμως τα καταφέραμε» θα πει η ίδια και συμπληρώνει «Μια σχέση δεν είχε πάει καλά και έγραψα αυτό το τραγούδι όταν ένιωθα ότι δεν υπήρχε φως. Ήταν ένα τραγούδι με το οποίο ήθελα να αγκαλιάσω τον εαυτό μου ελπίζοντας πως θα ξαναερωτευτώ… Το έγραψα σε μια δύσκολη στιγμή αλλά μερικές φορές τα τραγούδια σε βοηθούν να ξεπεράσεις συγκεκριμένες καταστάσεις. Είναι σαν οικονομική θεραπεία και νομίζω αυτό είναι το αγαπημένο μου τραγούδι από τον δίσκο».

Τα νέα της Joanne

H Joanne, έναν περίπου χρόνο μετά τη νίκη της στο The Voice, παραμένει ένα από τα πιο φρέσκα άτομα της εγχώριας pop σκηνής, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και μέσα από την διασκευή του «Τwist in my sobriety» της Τανίτα Τικάραμ, που ακούγεται παντού τους τελευταίους μήνες. Στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη της συμμετέχοντας στη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision στο Τορίνο. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο της single «Midnight» από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ