Μουσικη

Ελλάδα καλεί Madonna, Madonna χαιρετά Ελλάδα!

Η βασίλισσα της pop σκηνής αναφέρθηκε στην Ελλάδα γνωρίζοντας πως το τραγούδι "Frozen" έχει γίνει super hit στη χώρα μας

img_0163.jpg
Αθηνά Κλήμη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Madonna

Madonna: To post της για την προώθηση του "Frozen" και η αναφορά της στην Ελλάδα.

Το Frozen είναι μια από τις πιο εμβληματικές επιτυχίες της Madonna, της βασίλισσας της pop σκηνής. Όχι μόνο γιατί μιλάμε για τραγουδάρα αλλά γιατί, αν δει το τότε βίντεο κλιπ, θα το βάλει σίγουρα στο repeat. Δεν σταμάτησε να παίζει ποτέ και τι καλύτερο από το να επιστρέψει σε ραδιοφωνικούς δέκτες, digital πλατφόρμες και στα πιο dance parties σε νέα μουσική έκδοση και remixes.

Το «Frozen» είναι το official lead single μέσα από το έβδομο κατά σειρά άλμπουμ «Ray of Light». Μία mid-tempo ηλεκτρονική μπαλάντα που έγραψε η ίδια με τον Patrick Leonard και έκανε την παραγωγή με τον William Orbit, ο οποίος επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου τον δίσκο εκείνο. Ο δίσκος κυκλοφόρησε την ίδια μέρα με το single. To κομμάτι είχε σκαρφαλώσει στα charts όλου του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και της Αμερικής.

Σε συνέντευξή της η Madonna είχε πει για τη δημιουργία του «Frozen»: «Με ενδιέφερε να συγχωνεύσω ένα είδος φουτουριστικών ήχων με ινδικές και μαροκινές επιρροές. Ήθελα κάτι που να ακούγεται παλιό αλλά να είναι φρέσκο την ίδια στιγμή. Ήμουν τόσο εμμονική με τη ταινία "The Sheltering Sky" και όλα τα στοιχεία που τη συνέθεταν. Έτσι είπα στον Patrick Leonard πως ήθελα κάτι με "φυλετική αίσθηση", κάτι πολύ πλούσιο και ρομαντικό. Όταν άρχισε να παίζει τη μουσική, και ενεργοποίησα την ψηφιακή κασέτα ήχου, άρχισα να βγάζω τη μελωδία».

Φέτος το είδαμε σε νέες εκδοχές και στην Ελλάδα αγαπήθηκε όσο τίποτα.

Madonna Vs Sickick - Frozen

Madonna Vs Sickick - Frozen (Fireboy DML Remix) [Official Music Video]

Σήμερα, λίγο πριν κυκλοφορήσει και ένα τρίτο remix ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ, η queen της pop μουσικής έκανε ένα promo post, στο οποίο αναφέρθηκε στην Ελλάδα γνωρίζοντας πως το τραγούδι της εδώ έχει γίνει super hit!

 

Η καλλιτέχνιδα της Warner Music Greece δεν μας έχει αφήσει σε ησυχία λοιπόν και φαίνεται πως θέλει να μας βάλει να χορεύουμε συνεχώς στον ρυθμό της αφού και σήμερα μας χάρισε ακόμα ένα remix.

Τι λέτε, θα το χορέψουμε το ΣΚ;

Madonna Vs Sickick - Frozen (feat. 070 Shake) [Official Music Video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ