Μουσικη

Η Δωροθέα Μερκούρη διαλέγει ένα τραγούδι

Ακούστε πού το αφιερώνει και δείτε το βίντεο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Δωροθέα Μερκούρη διαλέγει και αφιερώνει το τραγούδι «Brividi» των Mahmood & Blanco

Η Δωροθέα Μερκούρη διαλέγει και αφιερώνει το τραγούδι «Brividi» των Mahmood & Blanco

 

 

 

Mahmood, BLANCO - Brividi (Sanremo 2022)

«Brividi» των Mahmood & Blanco: Η ιστορία του τραγουδιού 

Ο Mahmood και ο Blanco, δυο νέοι και ανερχόμενοι ιταλοί καλλιτέχνες, σπάνε κάθε προηγούμενο ρεκόρ με την κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού με τίτλο «Brividi» (που σημαίνει «ρίγος»), ένα συναισθηματικό και συγκινησιακό κομμάτι, μια ρομαντική μπαλάντα, που μιλά για τον έρωτα και τις δυσκολίες του. Είναι το τραγούδι με το οποίο θα συμμετέχει η περσινή νικήτρια της Eurovision,  Ιταλία, στη φετινή διοργάνωση.
Το τραγούδι έχουν γράψει οι Mahmood, Blanco & Michelangelo και παρουσιάστηκε στο φετινό ιστορικό San Remo Festival στην Ιταλία. Το single συνοδεύεται και από το επίσημο βίντεο κλιπ, που γυρίστηκε στο Άμστερνταμ από τον Attilio Cusani.
Το «Brividi» αποτελεί το πρώτο τραγούδι στην ιστορία του Spotify της Ιταλίας με τα περισσότερα streams μέσα σε 24 μόνο ώρες. Στο YouTube μέτρα 44 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μόλις ένα μήνα.

Τα νέα της Δωροθέας Μερκούρη

Η Δωροθέα, ή Doro για τους φίλους της, πέρα από ηθοποιός και μοντέλο (είναι πάντα το αγαπημένο μοντέλο του Βασίλη Ζούλια και φοράει με χάρη τα περισσότερα από τα ρούχα που σχεδιάζει ο ίδιος) είναι και μια καταπληκτική μαγείρισσα. Η διπλή της καταγωγή από Ιταλία και Ελλάδα (από τη πλευρά του πατέρα της οι ρίζες της βρίσκονται στην Καλαβρία), της επιτρέπει να δείχνει στο προσωπικό της instagram (@doroteamercuri) υπέροχες και (φαινομενικά) πανεύκολες συνταγές της ιταλικής κουζίνας μέσα από τη δική της μικροσκοπική και τόσο καλαίσθητη κουζίνα του σπιτιού της. Eίναι πραγματικά απόλαυση να την παρακολουθείς να ετοιμάζει τα υλικά για τις συνταγές της ενώ η κόρη της την γυρίζει σε βίντεο.
Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν από Σεπτέμβριο, η Δωροθέα Μερκούρη συμμετέχει στη νέα σειρά που θα προβάλλει η ΕΡΤ1 με τίτλο «Φλόγα και Άνεμος» (στο ρόλο της Ροζίτα Σεράνο, ερωμένης του Γεωργίου Παπανδρέου και μήλον της έριδος για να διαλυθεί η σχέση του τελευταίου με την Κυβέλη) σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ και σενάριο Ρένα Ρίγγα. Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου και πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος, η Λένα Παπαληγούρα, η Κατερίνα Λέχου κ.ά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ