Μουσικη

good job nicky: Επιστροφή με το single «Realize»

Η αναμονή για τους fans του τελείωσε

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το τραγούδι «Realize» κυκλοφορεί από τον good job nicky.

Ο 25χρονος ποπ τραγουδιστής, good job nicky, κυκλοφόρησε το νέο του single «Realize» από την Cobalt Music, συστήνοντας το νέο του άλμπουμ

Έπειτα από έναν χρόνο μετά την πρώτη επίσημη κυκλοφορία του και αρκετούς μήνες μετά τη τελευταία δουλειά του, ο ποπ καλλιτέχνης good job nicky επιστρέφει με το single «Realize». Ο 25χρονος τραγουδιστής ενθουσιάζει όχι μόνο με τα τραγούδια του αλλά και με το ξεχωριστό προσωπικό στιλ. 

Τον τελευταίο χρόνο ο good job nicky έχει καταφέρει να μπει για καλά στις συνειδήσεις των fans της ποπ. Ήδη από το πρώτο του ντεμπούτο - single «January 8th» με αγγλικό στίχο, έσπασε τα ρεκόρ σε ό,τι έχει να κάνει με νέο καλλιτέχνη. Μέσα σε 48 ώρες ξεπέρασε τις 400 χιλιάδες προβολές στο YouTube, ενώ αυτή στη στιγμή το επίσημο βίντεο κλιπ μετράει 2.5 εκατομμύρια, μπαίνοντας παράλληλα για πολύ καιρό στις τάσεις. Την ίδια ώρα ανακυρήχθηκε ο καθ’ ομολογία «πρωτοεμφανιζόμενος της χρονιάς» και κυκλοφόρησε 7 single επιτυχίες, που ξεχωρίσουν για τα ιδιαίτερα βίντεο τους. Το «Realize» δεν μπορούσε να απέχει πολύ από αυτά.

Το «Realize» αποτελεί το πρώτο single από τον καινούργιο άλμπουμ του good job nicky. Ο δίσκος είναι κοινό δημιούργημα με τον συνεργάτη του Ερμή Γεραγίδη και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους ακόλουθους του και τους λάτρεις του είδους γενικότερα.

Στο βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σταματιάδη, επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου και παραγωγή White Room, ο good job nicky εμφανίζεται με τη συμπρωταγωνίστριά του Τζωρτζίνα Λιώση. Έχοντας πια ένα πιο ενήλικο πρόσωπο, ξεκινά τη διήγηση μιας έντονης ερωτικής ιστορίας που είναι χτισμένη σε τέσσερα επεισόδια και εμπεριέχει πολλές ανατροπές. Αυτά τα βίντεο κλιπ και τραγούδια θα κυκλοφορήσουν κάτω από τον τίτλο - ομπρέλα «Heaven is a Sin». 

good job nicky - Realize | Official Music Video

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ