Μουσικη

Taylor Swift: Έσπασε ρεκόρ του Spotify και εμφανίστηκε στο SNL

Το προηγούμενο ρεκόρ της επίσης δικό της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Taylor Swift σπάζει και νέα ρεκορ στο Spotify
H Taylor Swift © Getty Images/Ideal Image

Η νέα της ηχογράφηση της Taylor Swift δημιούργησε τα περισσότερα streaming στην ιστορία του spotify για γυναίκα τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια Taylor Swift έσπασε ρεκόρ της Spotify μετά την κυκλοφορία του Red (Taylor's Version)  όπως ανέφερε η πλατφόρμα σε μια ανάρτηση σήμερα στην επίσημη σελίδα της στο Twitter.

«Την Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, το Red της Taylor Swift (έκδοση Taylor) έσπασε το ρεκόρ για το άλμπουμ με τα περισσότερα streaming σε μια μέρα από γυναίκα», έγραψε ένας εκπρόσωπος του Spotify, πάνω από μια εικόνα της Swift. 

«Θα θυμόμαστε αυτή την ημέρα στην ιστορία πάρα πολύ καλά», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος στη λεζάντα της φωτογραφίας. «Συγχαρητήρια @taylorswift13». 

Το Red (Taylor's Version) είναι μια επανηχογράφηση του επιτυχημένου άλμπουμ της Swift από το 2012, Red. Η κυκλοφορία από την Republic Records αποτελείται από 30 κομμάτια και περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Phoebe Bridgers, Chris Stapleton και Ed Sheeran, μεταξύ άλλων. Η νέα έκδοση του Red έρχεται μετά το πρώτο επανηχογραφημένο άλμπουμ της Swift, «Fearless» (Taylor's Version), το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.

Την Παρασκευή, η Swift κυκλοφόρησε επίσης το All Too Well—μια ταινία μικρού μήκους βασισμένη στο ομώνυμο τραγούδι της, με πρωταγωνιστές τη Sadie Sink και τον Dylan O’Brien, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια.

Xθες επίσης έκανε την έκτη της εμφάνιση στο Saturday Night Live, ως καλεσμένη για ένα επεισόδιο που παρουσιάστηκε από τον Jonathan Majors του Lovecraft Country.

Taylor Swift: All Too Well (Live) - SNL

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ