TV & Media

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο λόγος που έχει τατουάζ τον Μικρό Πρίγκιπα

Η έκπληξη που της ετοίμασε ο Κωστής Μαραβέγιας

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Ελεωνόρα Ζουγανέλη © NDP

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξήγησε τον λόγο που έκανε τατουάζ με τον Μικρό Πρίγκιπα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής του Κωστή Μαραβέγια στην κρατική τηλεόραση και αφού μίλησε για το ελληνικό τραγούδι, αποκάλυψε τι γιατί έχει κάνει τατουάζ τον Μικρό Πρίγκιπα στο χέρι της. 

«Νομίζω πως οτιδήποτε αντιλαμβανόμαστε με την καρδιά μας είναι το αληθινό και πραγματικά αυτό το βιβλίο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου. Το τατουάζ μου το αγαπώ πάρα πολύ. Μου αρέσουν γενικά τα τατουάζ και πολύ ευχάριστα θα κουβαλάω τον μικρό Πρίγκιπα για πάντα κοντά μου. Μου έρχεται μια αισιοδοξία από αυτό. Μου ενδυναμώνει την πίστη μου σε πράγματα. Είναι έξυπνο τρικάκι όταν δεις τα δύσκολα να ανατρέξεις σε αυτό», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η έκπληξη από τον Κωστή Μαραβέγια

Εκτός από όσα είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας είχε ετοιμάσει για εκείνη μία έκπληξη, καθώς της έβαλε να ακούσει σε πικάπ την πρώτη της συμμετοχή σε δίσκο.

Πρόκειται για συμμετοχή της μικρής Ελεωνόρας σε δίσκο του πατέρα της.

Στη συνέχεια η  Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξήγησε ότι αγάπησε το ελληνικό τραγούδι μέσα από τις ελληνικές ταινίες που τη συντρόφευαν όταν έμενε μόνη της στο σπίτι. «Παραμένω πιστή λάτρης του ελληνικού τραγουδιού. Ξεκίνησα να ανακαλύπτω την ελληνική μουσική προφανώς από την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που συναναστρέφονταν. Ανακάλυψα το ελληνικό τραγούδι μέσα από τις παλιές ελληνικές ταινίες που με συντρόφευαν από πολύ μικρή γιατί ένιωθα μια ασφάλεια ότι είμαι με μια παρέα» σημείωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

♫ Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια ΕΡΤ1 (1.10.2021)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ