TV & Media

O Μικ Τζάγκερ έπινε μπύρα σε μπαρ αλλά δεν τον κατάλαβε κανείς

Στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μικ Τζάγκερ
Μικ Τζάγκερ (Φωτό αρχείου) © EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA

Ο Μικ Τζάγκερ, θρύλος της ροκ και frontman των Rolling Stones, βρέθηκε σε μπαρ της Σάρλοτ στις ΗΠΑ αλλά κανείς δεν τον αναγνώρισε.

Φορώντας ένα τζιν και ένα καπέλο ο Μικ Τζάγκερ καθόταν όρθιος με μια μπύρα σε stand σε ένα από τα πιο διάσημα μπαρ της πόλης Σάρλοτ στη Βόρεια Καρολίνα. Θα περίμενε λοιπόν κανείς να κατακλυστεί από θαυμαστές οι οποίοι θα ζητούσαν αυτόγραφα ή selfies. Παρόλα αυτά ο θρύλος των Rolling Stones, πέρασε απαρατήρητος. Ενδεχομένως οι θαμώνες να τον πέρασαν για... κάποιον ντόπιο.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Charlotte Observer, ο Τζάγκερ δεν έκλεισε το μπαρ για τον ίδιο και τη συνοδεία του όπως είθισται σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά προτίμησε να πάει μόνος του. Του λόγου το αληθές επιβεβαίωσε στην εφημερίδα ο ιδιοκτήτης του «Thirsty Beaver» Mπράιαν Γουίλσον λέγοντας «Ήρθε και έφυγε μόνος. Δεν τον συνόδευε κανείς. Οι υπόλοιποι δεν κατάλαβαν τίποτα». Σύμφωνα με τον Γουίλσον, τον Τζάγκερ ο οποίος ζήτησε μπύρα μια Miller Lite δεν αναγνώρισε ούτε ο μπάρμαν αλλά η κόρη του ιδιοκτήτη κατόπιν εορτής.

Ο ίδιος ο Μικ Τζάγκερ έγραψε απλά στον λογαριασμό στο instagram «Έξω το προηγούμενο βράδυ».

 

 

 

 

Οι Rolling Stones βρίσκονται στις ΗΠΑ χωρίς τον πρόσφατα αποβιώσαντα Τσάρλι Γουότς, για την  προγραμματισμένη περιοδεία τους στις ΗΠΑ με τίτλο «No Filter». 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις  

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ