1821 Digital Gallery
Τα καλύτερα Halloween πάρτι της εβδομάδας
ΤΕΥΧΟΣ 588

Τα καλύτερα Halloween πάρτι της εβδομάδας

Aπέθαντες στιγμές από περασμένο Spooktacular Halloween @ six d.o.g.s

Έφτασε πάλι αυτή η spooky στιγμή του χρόνου. Με τριξίματα από τις  κρύπτες των  Christopher Lee και Vincent Price.  Ακολουθούν ουρλιαχτά. Eβδομάδα Ηalloween Special με πολλά πάρτι για να ξυπνήσουν τον vintage τρόμο. Σαν κομπάρσοι της πρώτης σεκάνς του Spectre ένα (αλλόκοτο) πράγμα. Ή σαν πρωταγωνιστές κάθε σκηνής του Τιμ Μπάρτον. Δευτέρα 31 Οκτωβρίου ο official εορτασμός, αλλά ο χορός των καταραμένων θα ξεκινήσει νωρίτερα.  

>>Κλασικά κολοκυθογραφημένα στην Αβραμιώτου με το καθιερωμένο Spooktacular Halloween (31/10) σε στοιχειωμένο σκηνικό και τις μουσικές των You Say Party! We Say Yeah! (Kris Riot - Postriper - Upsetter). Το 5ο κατά σειρά free θεματικό πάρτι του six d.o.g.s  υπόσχεται να  είναι πραγματικά Spoooktacular κι ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο από τα προηγούμενα. Ελεύθερη περιπλάνηση σε Screaming Screening Room, Horror Photo Booth, Labyrinth Basement, Haunted Piano. Από τις 9 και μέχρι να φύγουν τα σκοτάδια.

via GIPHY

Σχετικα
«Δεν παραιτούμαι» δηλώνει ο Τζόνσον χωρίς να είναι στο χέρι του
«Δεν παραιτούμαι» δηλώνει ο Τζόνσον χωρίς να είναι στο χέρι του

>>Day of the Dead πάρτι στο Second Skin (Δαμοκλέους 8, Γκάζι) εμπνευσμένο από την ομώνυμη μεξικάνικη γιορτή το Σάββατο 29/10, από τον Γιώργο Φακίνο, που ξεκίνησε τα Halloween parties μέσω Spookshow στα τέλη των 90s. Η make up artist Elizabeth Petrou θα δημιουργεί στο πρόσωπό σου ό,τι spooky θέμα θέλεις. For free. Τις μουσικές στο Main τις αναλαμβάνουν ο George Fakinos με  guest τον Geo Kar και στο Red Room, o Dr. D. Ξεκίνημα από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα. 

>> Stranger Things, Halloween party το Σάββατο 29/10 στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια) παίζοντας με τους δύο κόσμους του φετινού science fiction-horror υπερσίριαλ. Στο ισόγειο η δική μας πραγματικότητα και στο υπόγειο ο σκοτεινός κόσμος σε παράλληλη διάσταση. Θεματικό πάρτι με code dress από τα horror movies των 80s και σχετικές μουσικές, όπου είμαι καλεσμένος να φροντίσω μαζί με τον Mancunian DJ και παραγωγό Paul Bennett, τον Lucas The Third από τους Rattler Proxy και τον Chris Kontos, εκδότη του «Kennedy Magazine».  Upside-Down.

Σχετικα
Ντάουνινγκ Στριτ: Έρευνα για τα πάρτι από τη Σκότλαντ Γιαρντ
Ντάουνινγκ Στριτ: Έρευνα για τα πάρτι από τη Σκότλαντ Γιαρντ

via GIPHY

>> Το καθιερωμένο Halloween party της Say What Athens στις 29/10 στο ΓΗ Κ44 (Κων/πολεως 44, Γκάζι) με ιστούς, νεκροκεφαλές, special cocktails με βάση κολοκύθα και marshmallow. Οι καλύτερες μεταμφιέσεις κερδίζουν και ποτάκια, δώρα, etcetera. (22.00/€3) 

>> Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Death Disco (Λεπενιώτου 24, Ψυρρή) Α Gothic Halloween με spooky μεταμφιέσεις - διακόσμηση από τη Frei Tag και μουσικές από Λεωνίδα Σκιαδά, George Lab και Sir Demian με darkwave και post punk, ενώ το Σάββατο 29/10 το θεματικό πάρτι Most Embarrassing 80s Halloween με επιλογές από pop, italo, disco, trash από τα 80s  (oo.oo/€5 με μπίρα/κρασί)

>> Tρομακτική Halloween Night και στο Boiler (Bλαχάβα 9) στις 31/10 με bloody cocktails και zombie dance.

>>  Επειδή πολλοί μας φίλοι είναι κάτοικοι Βερολίνου κι άλλοι τόσοι πηγαινοέρχονται, red alert για την επανεμφάνιση μετά από 30 χρόνια των Αυστραλών Severed Heads στο Αrena Club (Eichenstraße 4) στις 30/10. Εισιτήρια θα υπάρχουν στο ταμείο. Στη σκηνή θα έχει «Dead Eyes Opened».  

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5