Visual Browsing

Το τραγούδι της ημέρας 28.01.16

8 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους αυτό είναι το πρώτο δείγμα από το νέο άλμπουμ του γόη Αlex Turner των Αrctic Monkeys με τους Miles Kane,  James Ford (Simian Mobile Disco) και Zach Dawes (Mini Mansions). Λέγεται "Everything You've Come To Expect" και αναμένεται την 1η Απριλίου.

Back to top


Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5