Κινηματογραφος

«Dune Part Two»: Ο Κρίστοφερ Γουόκεν πρωταγωνιστής - αυτοκράτορας

Θα υπάρξει και τρίτο «Dune»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Dune»: Ο Κρίστοφερ Γουόκεν, πρωταγωνιστής στη δεύτερη ταινία
Ο Κρίστοφερ Γουόκεν © ΕPA Pool

Ο Κρίστοφερ Γουόκεν ανακοινώθηκε πως θα πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του «Dune». Θα υποδυθεί τον Παντίσα Αυτοκράτορα Σαντάμ Κορίνο τον 4ο.

Ο Κρίστοφερ Γουόκεν αναμένεται να συμμετάσχει στο σίκουελ του «Dune» στον ρόλο του Παντίσα Αυτοκράτορα Σαντάμ Κορίνο IV. Ως γνωστόν, ο σκηνοθέτης Ντενί Βιλνέβ ήθελε να κάνει μια τριλογία «Dune» με το δεύτερο βιβλίο του Φρανκ Χέρμπερτ «Dune Messiah» να είναι και αυτό που θα την κλείσει.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, o Κρίστοφερ Γουόκεν θα παίξει τον Παντίσα Αυτοκράτορα Σαντάμ Κορίνο τον 4ο,ο  οποίος ήταν ο αρχιτέκτονας πίσω από τις επιθέσεις του Βαρόνου Χαρκόνεν στο πλανήτη Αράκις, καθώς ο Αυτοκράτορας φοβόταν ότι ο πατέρας του Πολ, ο Δούκας Λέτο, θα συναγωνιζόταν τη δική του εξουσία μια μέρα. Ενώ ο Αυτοκράτορας δεν εμφανίζεται στο πρώτο φιλμ «Dune», είναι ο καταλύτης για την ιστορία, βάζοντας τον Οίκο Ατρείδων σε μια καταδικασμένη αποστολή να αναλάβει την κυριαρχία του πλανήτη εξόρυξης μπαχαρικών Arrakis, γνωστός και ως Dune. 

Παράλληλα, η Φλόρενς Πιου θα παίξει τον ρόλο της πριγκίπισσας Ιρουλάν και ο Αμερικανός ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ τον Φέιντ Ράουθα Χάρκονεν -κληρονόμο του Οίκου Χάρκονεν. Ακολουθεί το τρέιλερ από την πρώτη ταινία της τριλογίας «Dune»:

DUNE - Official Trailer (greek subs)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ