Κινηματογραφος

To Fast & Furious ψάχνει σκηνοθέτη μετά τον καυγά με τον Βιν Ντίζελ

Ο Λιν είχε σκηνοθετήσει πέντε ταινίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζάστιν Λιν αποχώρησε από την σκηνοθεσία του «Fast X»
Ο Τζάστιν Λιν και ο Βιν Ντίζελ © Getty Images/Ideal Image

Ο Τζάστιν Λιν αποχώρησε από την σκηνοθεσία του «Fast X» επικαλούμενος καλλιτεχνικές διαφορές οι οποίες αποδίδονται στον Bιν Ντίζελ.

Ο Τζάστιν Λιν ο οποίος έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον Νταν Μαζώ, θα παραμείνει στην ταινία εκτελώντας χρέη παραγωγού, παρότι αποχώρησε από τη σκηνοθεσία της ταινίας

«Με την υποστήριξη της Universal, πήρα τη δύσκολη απόφαση να υποχωρήσω ως σκηνοθέτης του FAST X, παραμένοντας στο έργο ως παραγωγός. Πάνω από 10 χρόνια και πέντε ταινίες, καταφέραμε να γυρίσουμε τους καλύτερους ηθοποιούς, τα καλύτερα ακροβατικά και τις καλύτερες καταδιώξεις με αυτοκίνητο. Προσωπικά, ως παιδί Ασιατών μεταναστών, είμαι περήφανος που βοήθησα στη δημιουργία του πιο διαφορετικού franchise στην ιστορία του κινηματογράφου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στο καταπληκτικό καστ, το συνεργείο και το στούντιο για την υποστήριξή τους και που με καλωσόρισαν στην οικογένεια του FAST», δήλωσε ο Λιν στο twitter.

Πίσω από την αποχώρηση «κρύβεται» όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ο Βιν Ντίζελ ο οποίος λέγεται πως θέλει να ελέγχει τα πάντα στο franchise, κάτι που οδήγησε και στην αποχώρηση του Ντουέιν Τζόνσον.

Το The Hollywood Reporter αναφέρει πως το στούντιο ήδη ψάχνει καινούργιο σκηνοθέτη και τα ονόματα που ακούγονται είναι των Ντέιβιντ Λιτς και Γκάρι Γκρέι,

Ο Λιν είναι αναμφισβήτητα ο σημαντικότερος σκηνοθέτης στην ιστορία των Fast and Furious ταινιών. Παρότι η πρώτη ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Ρομπ Κόεν ο Lin έχει σκηνοθετήσει 5 ταινίες του franchise, ξεκινώντας το 2006 με το The Fast and the Furious (3): Tokyo Drift και ακολούθησαν οι Fast and Furious 4 (2009), Fast and Furious 5 (2011), Fast and Furious 6 (2013) και Fast and Furious 9 (2021).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ