Κινηματογραφος

O Τσάνινγκ Τέιτουμ απέλυσε την Θάντι Νιούτον από το «Magic Mike»

Ο λόγος φέρεται να είναι το... χαστούκι των Όσκαρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Thandiwe Newton In Talks to Join Channing Tatum in 'Magic Mike's Last Dance'
Tσάνινγκ Τέιτουμ-Θάντι Νιούτον © Twitter

Η Θάντι Νιούτον δεν ανήκει πλέον στο καστ του σίκουελ του «Magic Mike», μετά από έντονο καυγά που ξέσπασε στα γυρίσματα με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Η Θάντι Νιούτoν φέρεται να απολύθηκε από το Magic Mike 3, έπειτα από έντονη διαμάχη στα γυρίσματα με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Six Page. Αφορμή της έντονης διαφωνίας τους στάθηκε το περίφημο χαστούκι που δέχθηκε ο Κρις Ροκ από τον Γουίλ Σμιθ στα βραβεία Όσκαρ.

Το συνεργείο είχε γυρίσματα για 11 ημέρες πριν από τη δραματική τροπή που πήραν τα πράγματα με αποτέλεσμα την αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Η ίδια πηγή αναφέρει, ότι οι παραγωγοί του σίκουελ αποφάσισαν τελικά να αναθεωρήσουν για τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο που μέχρι πρόσφατα είχε η Νιούτον. Αντικαταστάτριά της είναι η ηθοποιός, Σάλμα Χάγιεκ, σύμφωνα με το Variety.

«Ήταν μια απλή διαμάχη αλλά ξαφνικά κλιμακώθηκε. Ο Tσάνιγκ μπήκε στο αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε», φέρεται να είπε άλλη πηγή, προσθέτοντας ότι η Νιούτον συμπεριφέρθηκε σαν «ντίβα» στο set πριν τον καβγά. 

Ο λόγος ήταν η διαφωνία τους σχετικά με μία συζήτηση, που είχαν για το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, τη βραδιά των Όσκαρ.

Μετά από αυτό το σκηνικό, ο Τέιτουμ αρνήθηκε να συνεχίσει να συνεργάζεται με την Νιούτον «Μετά τον καβγά, είπε: "Δεν δουλεύω πια μαζί της". Είναι παραγωγός, είναι η ταινία του, άρα είναι εκτός ταινίας», είπε η πηγή στη Sun.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ