Κινηματογραφος

Paul Herman: Πέθανε ο ηθοποιός της σειράς «The Sopranos»

Ο μάνατζερ του Paul Herman ανακοίνωσε τον θάνατό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Paul Herman
Paul Herman © Youtube / New York Post

Paul Herman: Πέθανε ο ηθοποιός της σειράς «The Sopranos» - Το βιογραφικό του και οι ερμηνείες που τον καθόρισαν

Πέθανε ο Paul Herman, ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από την σειρά «The Sopranos», «Goodfellas» και το «The Irishman». Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 76 ετών, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ο μάνατζέρ του. 

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι για την απώλεια του αγαπημένου μας Paul Herman», ανέφερε η δήλωση που δόθηκε από τον μάνατζερ T Keaton-Woods. «Ένας αληθινός χαρακτήρας εντός και εκτός οθόνης. Θα λείψει πολύ σε όλους όσοι τον γνώρισαν και θα θυμόμαστε πάντα τον ήχο του γέλιου και το τολμηρό πνεύμα του. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτή τη στιγμή». 

‘Sopranos’ and ‘Goodfellas’ star Paul Herman dead on 76th birthday | New York Post

Την είδηση επιβεβαίωσε με ανάρτησή του και ο ηθοποιός της σειράς «The Sopranos», Michael Imperioli, λέγοντας το δικό του «αντίο» στον Paul Herman. 

«Ο Paulie ήταν απλά ένας υπέροχος τύπος. Ένας πρωτοκλασάτος αφηγητής και λογοτέχνης και ένας υπέροχος ηθοποιός. Τα Καλά Παιδιά, Κάποτε στην Αμερική, Ο Ιρλανδός και φυσικά The Sopranos είναι μερικά από τα highlights. Ο Paul ζούσε πολύ κοντά μου τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι που περάσαμε λίγο χρόνο μαζί πριν μας αφήσει. Θα μου λείψει. Με πολλή αγάπη στην οικογένειά του, στους φίλους και στην κοινότητά των ηθοποιών και κινηματογραφιστών», έγραψε ο Paul Herman. 

 

 

Paul Herman: Ποιος ήταν ο ηθοποιός

Ο Paul Herman Χέρμαν γεννήθηκε στο Μπρούκλιν το 1946 και ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός το 1982 στο Dear Mr. Wonderful, με τον Joe Pesci και την Karen Ludwig. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 εμφανίστηκε σε ταινίες όπως το Easy Money, The Cotton Club, The Purple Rose of Cairo και Radio Days .

Στην τηλεόραση, ο ηθοποιός είχε ρόλους στα Spencer: For Hire,  Miami Vice και The Equalizer, πριν αναλάβει τον ρόλο του ιδιοκτήτη του κλαμπ Peter "Beansie" Gaeta στο The Sopranos. Ο Χέρμαν συνέχισε να υποδύεται τον Μάρβιν στο Entourage  του HBO από το 2004-2010.

Στην πορεία του στον κινηματογράφο και την τηλεόραση είχε τιμηθεί από σειρά βραβείων και είχε αναγνωριστεί η δουλειά και το ταλέντο του από τους κριτικούς κινηματογράφου.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του Paul Herman. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ