Κινηματογραφος

Αγνώριστος ο Ράντκλιφ στα γυρίσματα της ταινίας του Weird Al

Με κοντομάνικο πουκάμισο παραλλαγής, μαύρο τζιν και πάνινα παπούτσια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ αγνώριστος ως Αλ Γιάνκοβιτς στα γυρίσματα της ταινίας «Weird: The Al Yankovic Story»
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ αγνώριστος ως Αλ Γιάνκοβιτς στα γυρίσματα της ταινίας «Weird: The Al Yankovic Story» © Twitter

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ αγνώριστος ως Αλ Γιάνκοβιτς στα γυρίσματα της ταινίας «Weird: The Al Yankovic Story».

Αγνώριστος παρουσιάστηκε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ στα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του βραβευμένου με Grammy μουσικού «Γουίρντ Αλ» Γιάνκοβιτς στην βιογραφική ταινία της πλατφόρμας streaming Roku.

Σε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Weird: The Al Yankovic Story» ο 32χρονος πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς «Χάρι Πότερ» εμφανίζεται ντυμένος με κοντομάνικο πουκάμισο παραλλαγής, μαύρο τζιν και πάνινα παπούτσια και είναι δύσκολα αναγνωρίσιμος με σγουρά μαλλιά και μουστάκι στο στυλ του Γιάνκοβιτς.

Σύμφωνα με την περιγραφή της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας, δεν θα μείνει τίποτα κρυφό, θα εξερευνηθεί κάθε πτυχή της ζωής του Γιάνκοβιτς, η περίοδος που άρχισε να γίνεται γνωστός με τις πρώτες επιτυχίες τα χιουμοριστικά τραγούδια «Eat It» και «Like a Surgeon» οι παθιασμένοι έρωτές του και ο διεφθαρμένος τρόπος ζωής του.

Ο Γιάνκοβιτς, ο οποίος είναι σεναριογράφος της βιογραφικής ταινίας, είπε ότι είναι «ενθουσιασμένος» που ο Ράντκλιφ θα τον υποδυθεί στην ιστορία της ζωής του.

«Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα με υποδυθεί στην ταινία» δήλωσε ο Γιάνκοβιτς. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτός είναι ο ρόλος για τον οποίο θα τον θυμούνται οι μελλοντικές γενιές» πρόσθεσε.

Ο Έρικ Άπελ, ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο και είναι σκηνοθέτης της ταινίας «Weird: The Al Yankovic Story», καθώς και ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς δήλωσε:

«Όταν ο Γουίρντ Αλ κάθισε για πρώτη φορά παρά τη θέλησή μου και μου είπε την ιστορία της ζωής του, δεν πίστευα τίποτα από αυτά, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να κάνουμε μια ταινία για αυτή».

Ο «Γουίρντ Αλ» Γιάνκοβιτς είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις άλμπουμ με παρωδίες τραγουδιών όλων των εποχών και έχει βραβευθεί με πέντε Grammy. Το «Mandatory Fun» του μουσικού το 2014 ήταν το πρώτο κωμικό άλμπουμ στην ιστορία που έκανε ντεμπούτο στο νούμερο 1 στο Top 200 chart του Billboard.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ